Egy medvevel almodtam. Mit jelent?
Medve. Nyereség a játékban.
R. M. szerint: táncoló medve jegyzi, hogy ostoba emberek bajt okoznak. Medvével birkózni: bátor cselekedet.
Medvefejű ember: jegyez telet, havat, hívatlan vendéget. Medvesonkát enni: reménység. Medvebőr: megtiszteltetés. Medveketrec: öröm. (1833.)
Medvékkel utazni az országúton: jegyez utazást, melyhez nem sok kedvünk lesz. (Gvadányi.) Medvetáncoltató: mutat fiatal nőt. (S. j.)
Medveketrecbe záratni: mutat nagy változást, amely egy idegen városban vár reánk. Útonjárónak medvével járni: mindig kétséges utazás. (Lipcsei.)
Megcsalni férjet: betegség, mást: szerencse.
De vicces egynémelyik válasz:D:D:)
Ezeket találtam:
Medve által üldözöttnek lenni,vagy medvét látni álmunkban rendszerint zaklatott,hosszú hónapok után szoktunk.
A medve megjelenése álmainkban - legyen az bármilyen fajta - általában nehézségek, akadályok feltűnését jelentheti valós életünk minden területén. Sokkal nehezebben fogjuk elérni céljainkat. A nők számára a medve megjelenése az álomban egy olyan féltékeny, gyülölettel teli nőszemély felbukkanását vetíti előre aki munkahelyi problémákat okozhat.
Ha ijesztõ: rád leselkedõ veszély, melytõl csak egyedül menekülhetsz.
medve: rágalmazás
Nyereség a játékban, legyen az kártyajáték, vagy bármilyen sportjáték.
8/8 koszonom a segito valaszodat! azt hiszem ebbol rajottem mit jelenthet!
de azert a tobbiek valaszai is viccesek! hehe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!