Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet az álmot folytatni?

Lehet az álmot folytatni?

Figyelt kérdés
volt egy nagyon élethű és nagyon szép álmom,sajnáltam hogy fel kell kelni, inkább altatót vettem volna be de nem volt itthon :D nem lehet valahogy "folytatni", hogy ma este is ugyanarról álmodjak? :D
2012. márc. 10. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. márc. 10. 18:44
 2/8 anonim válasza:
100%

Érdekes kérdés. Nekem is volt már ilyen álmom amit szerettem volna folytatni.

Az egyik ismerősöm azt mesélte, tudta folytatni az álmát, úgy, hogy elalvás előtt felidézte azt az álmot.

Nem tudom igaz-e, de ki lehet próbálni :)

2012. márc. 10. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs akadálya, csak nagyon-nagyon piszkosul ritka, hogy sikerül.
2012. márc. 10. 20:27
 4/8 A kérdező kommentje:
kipróbálom! elég mélyen fogok aludni, kifáradtam eléggé:)
2012. márc. 11. 00:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem már sikerült elalvás előtt, amikor még olyan félig fönt félig meg már alszom állapotban voltam egy nagyon kellemes álmot idéztem fel és folytatódott, ekkor már elaludtam és nagyon jó volt.

Aztán többször volt már velem olyan, hogy felébredtem éjszaka és épp valami tök jót álmodtam, visszaalvás után folytatódott.

Szóval egy éjszakán belül többször is előfordult velem, de úgy, hogy közben eltelt egy nap csak 1x, szóóóóóóóval NEM LEHETETLEN. :)

2012. márc. 11. 13:59
 6/8 anonim válasza:
Hajrá!:)
2012. márc. 12. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Ó:) nekem van egy ilyen sztorim...:)

még csak 13 éves fiú vagyok, és körülbelül 8 éves koromba azt álmodtam, hogy a barátnőmmel, aki szintén 8 éves és a kertünk végében lakik. szal azt álmodtam, h vadászok vagyunk, olyan Robin Hood féle, és értelmetlenül járkálunk egy erdőben... és egy kis idő múlva itthon (nálunk) termünk, és én gyorsan befekszem az ágyikómba és elkezdek aludni, de a barátnőm azt kiabálja nekem h "Ne, ne menj még!" és nem figyeltem rá, viszont ahogy elaludtam álmomban, úgy keltem fel valójában. nagyon különös, furcsa álom volt, főleg h álmunkba már kb.22-23 évesek lehettünk...

az álom után nagyon sokáig azért imádkoztam, néha még sírtam is,hogy folytathassam azt az álmot:) de most is nagyon szivesen folytatnám.. ez úgy megmaradt bennem :))

2012. márc. 12. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
velem egyszer volt, hogy egy éjszaka felébredtem egy jó álomból, és miután vissza aludtam folytatódott :)
2012. márc. 18. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!