Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ikrákkal álmodtam. Mit jelenthet?

Ikrákkal álmodtam. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Ha azt álmodtam, hogy a fülemhez kaptam, és a fülemből egy nagy marék ikrát vettem ki. Még meg is jegyeztem, hogy olyan mint a fényes gyöngy.

Mit jelenthet?

Jó hírt hallok?

2012. febr. 19. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jártál mostanában vízparton, mert az a helyzet, hogytTerhes vagy, sellőid lesznek.
2012. febr. 19. 21:51
 2/11 A kérdező kommentje:

A dunapart itt van mellettem.

De nagyon örülnék, ha az lennék. Csak próbálkozunk hónapok óta, de nem jött még össze. :))

Köszönöm szépen! Ez most nagyon boldoggá tett.

2012. febr. 19. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a peteérés naptár számolgatástól sokalltál be egy kicsit. Az agy néha fura tréfákra képes az álmokban. :)
2012. febr. 19. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen: valamivel tele lehet a fejed már és a "füleden jön ki".

Emellett nekem is a terhesség ugrott be.

Vagy valami, ami Neked értékes.

2012. febr. 19. 22:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerdán volt peteérésem, de hogy melyik nap álmodtam? szerda? Csütörtök? már nem tudom! De az álomra úgy emlékszem, mint ha most lett volna! Boldogsággal töltött el akkor is, és most is!
2012. febr. 19. 22:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Méghozzá a bal fülem volt a tettes.

Nekem a baba elég értékes lenne!

2012. febr. 19. 22:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Megtermékenyítés nem jár álommal, ráadásul nem 2 percbe telik mire a spermiumok elérik a petesejtet.

Az álom semmit sem jelent, csak te akarod belemagyarázni, hogy gyerekről lenne szó. A füledből jöttek ki vmi gyöngyök, a füledből...ennek semmi értelme, de ha véletlenül értékes anyaggá változna a fülzsírod a napokban, akkor feltétlenül értesíts minket:)

2012. febr. 19. 22:14
 8/11 A kérdező kommentje:

Ha úgy vesszük, akkor semmi nem jár álommal! mégis álmodunk!

Nem akarok semmit belemagyarázni, csak kíváncsi vagyok rá, hogy mit jelenthet az álmom! Ennyi!

2012. febr. 19. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogy nagyon foglalkoztat a termékenység... És hogy miért ikra, vagyis HALpete? A füled -- azt szeretnéd, ha már jó hírt HALlanál ... a nőgyógyásztól...?
2012. febr. 20. 03:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. febr. 20. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!