Azt álmodtam hogy megöltek. Ezt mit jelent?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy mentünk az utcán, és terroristatámadás volt, és egy néger terrorista kiemelt a sorból és megölt. Ez most mit jelent? Nincsenek félelmeim az ilyen dolgoktól. Ja és ugyanezen éjjel azt is álmodtam, hogy a nagynénémet is megölik, de őt a szomszédja. Ez elég nagy hülyeség nem?2012. febr. 19. 09:55
1/11 anonim válasza:
Nem tiszta a lelkiismereted és a tudatalattid , álom képében
mossa tisztára.
2/11 anonim válasza:
Azt is jelenti, hogy hosszú életű leszel.
3/11 A kérdező kommentje:
hosszúéletű? :) az életvonalam kb egyenlő a 0-val. 3x törik meg, az első törés is elég hamar van már. Nem is valami hosszú.
2012. febr. 19. 10:07
4/11 anonim válasza:
Az alattad szereplő kérdést nézd meg ott leírtam,hogy miért nem hiszek ilyen jóslat félékben.. Az életvonal vizsgálgatása is csak tenyérjóslás..
5/11 anonim válasza:
Nem hiszek abban, hogy az álmokat jóslatként értelmezni, de egyszer valaki azt mondta nekem, hogy ha álmodban megölnek azt jelenti, lezárul életed egy szakasza (szerintem pedig simán csak annyit, hogy az agyad erősen fantáziadús s hülyeségeket álmodik).
6/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te túl sok gyilkolászós horrort nézel?
7/11 A kérdező kommentje:
nem :)
2012. febr. 21. 08:25
8/11 anonim válasza:
Oh engem már többször is megöltek álmomban. Valamikor pisztollyal, máskor késsel, és ezeket "éreztem" is. Az az érdekes, hogy ezek az álmaim még tetszettek is. XD
9/11 A kérdező kommentje:
engem most késsel :) de am nem éreztem semmit szerencsére.
2012. febr. 21. 22:50
10/11 anonim válasza:
Hatalmas mázlista vagy, hogy nem éreztél semmit, mert nekem lándzsával átszúrták a gyomromat (álmomban), és az baromira fájt.
Egyébként elég sűrűn álmodom azt, hogy meg akarnak ölni, és már sokszor félek elaludni, mert elég fájdalmas mikor például lábonlőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!