Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt álmodta, hogy nálunk voltunk buliba, ott voltak az én családtagjaim, egy kis idő után én kimentem fát hozni, mivel sokallta barátnőm, hogy kint vagyok, utánam jött, és azt látta, hogy az udvaron lévő fára felakasztottam magam! Beszaladt szólni a többieknek és erre felébredt!2012. jan. 25. 22:08
1/6 anonim válasza:
Hmm szerintem ez az álom inkább róla szól, mint rólad. Szülei nem verik?
2/6 A kérdező kommentje:
26 éves a lány! :) és nem nem olyanok a szülei!
2012. jan. 25. 22:26
3/6 anonim válasza:
Barátnőről álmodni, aki kiment fát hozni és közben felakasztotta magát - jelent lelkiismeret-furdalást egy mozgássérült öregasszony miatt, akit februárban arra fogunk kényszeríteni, hogy délután felmásszon egy tölgyfára és ott Wagner operákat énekeljen hajnal hasadtjáig. (erdélyi álmoskönyv)
4/6 A kérdező kommentje:
köszi.....!
2012. jan. 26. 20:35
5/6 anonim válasza:
Azt tudni kell hogy minden álom magunkról szól akárki is játszódik az álomban. Szerintem az álmában megcserélődtek a szereplők. Lehet hogy gondolkodik azon hogy megölje magát de fél attól hogy ez a te életedre is rosszul ki hat.
6/6 A kérdező kommentje:
Uhhh! Köszönöm!
2012. jan. 28. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!