Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? (több lent)

Figyelt kérdés

Tegnap azt álmondtam hogy elmentem suliba és amikor hazértem anyu mondta hogy Vandát a kutyámat összemarta valami. Gyorsan odamentem hozzá és láttam hogy a földön fekszik csupa vér, és nagyon sok lyuk van a fejébe. Szóltam szüleimnek hogy vigyuk be Vandát a korházba de mintha megsem halloták volna, mindenki elfordult. Odamentem hozzá próbáltam felemelni (nagyon nehéz 50kg) majd a kutya mintaki erős odajött hozzám és megengedte hogy felvegyem. Bevittem a kórházba gyalog.

Mikor felébredtem gyosan szaldtam és megnéztem hogy ugye él e még, szerencsére igen, de tudom mi lehetett ez az álom! Kérlek írjátok le ha tudjátok, előre is köszönöm.

2012. jan. 19. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi az egész, hogy nagyon szereted és nem akarod, hogy baja essen, félted :) Ezért álmodhattad.
2012. jan. 20. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Suliban lenni: szerencse. A kutyára pedig valóban nem árt vigyázni, nehogy valójában történjen vele valami Az, hogy mindenki elfordul tőled, pont az ellenkezőjét jelenti (Bármire szükséged van, ők segíteni fognak).
2013. jún. 9. 23:44
 3/3 anonim válasza:

Sajnos nem értek eggyet.

Amarás kígyót jelent az álmodban ami félelmet jelent. A kutyád, egy barát. Ha a szüleid elfordulnak tőled az azt jelenti hogy azegész világ elfog. Eredmény: Megérzed hogy valami rossz fog történni a barátoddal de mindenki elfordul tőled. Magadnak kell őt megvédned.

2013. jún. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!