Mit jelent ez az álom? :S
Figyelt kérdés
A barátnőmmel beszélgettünk, jött át hozzám, és először láttam egy 666-os rendszámú autót, és én egy kicsit aggódtam, és a barátnőm azt mondta, hogy nem hisz az ilyesmikben. Mentünk be a lépcsőházba, és halk női sikoltást hallottunk, és csupa vérfolt, meg véres tenyérlenyomat volt a lépcsőn. Szaladtam, hogy otthon minden rendben, láttam, hogy onnan is jött vér, és egyből hívtam anyáékat, és ők mondták, hogy mindjárt jönnek a munkából. Aztán hallottam, hogy az ajtó zörög meg minden.
Utána már szerencsére felébredtem.
2012. jan. 17. 19:04
2/5 anonim válasza:
Biztos valami horrort néztél, vagy sok hülyeség gyűlt össze a fejedben, parázások, filmek, ilyesmik. Nem jelent semmit, nem kell megijedni tőle :D
3/5 A kérdező kommentje:
hát horrort nem mostanában néztem.. akkor már inkább a Vámpírnaplók miatt :) köszi a válaszokat!
2012. jan. 17. 19:52
4/5 anonim válasza:
Azt tudom, ha számmal álmodsz az jót jelent és szerencsét hoz ha meg is jegyzed. de miért nem nézed meg googlen, álomszótárban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!