Megálmodtam a világ végét?
Ma egy elég érdekes álmom volt. És az az ijesztő, hogy rajtam kívül még több ember is ezt álmodta korábban, ahogy olvasgattam a neten és itt, kommentekben. Nekem is az volt, hogy az ég pirosabb lett a nap közeledett és egyre melegebb lett a földön. Mindezt hangos dörejek tarkították.
És mindez és a maja jóslatok, tudósok által 2012. év végére jósolt nagyobb napkitörés, egyre több katasztrófa, gazdasági válság, szegénység csak illúzió lenne? A vulkánok kezdenek aktivizálódni, időjárás is kezd kiszámíthatatlan lenni.
Szerintem csak nem tudnánk felfogni, hogy hamarosan vége mindenek, hiszen ha elhinnénk talán ott helyben meghalnánk, mert nem tudnánk feldolgozni és ezért olyan mélyen elnyomjuk, ahogy csak lehet. Elvégre a túlélésért való ösztön megvan minden lényben.
Igen, ez is érdekes szempont. Mert elvileg szimbolikus az egész ugye. Ráadásul azt is írja, hogy azt az órát és percet senki sem tudja csak én még a fiú se. Tehát csak Isten még Jézus sem. De ezt is ha szó szerint vesszük akkor nyilván nem tudjuk csak maximum a napot.
Meg előtte az van, hogy a halottak (jó lelkek) feltámadnak és a földi jó lelkek is megmenekülnek a leszámolás előtt.
Ez a 4 harsona szó, 4 égtáj felől is érdekes. Akik hallják, észre is veszik a jeleket, vagy valami ilyesmi. Elvileg csomó videó került fel utóbbi 1 évben, hogy ezeket hallják mintha nyikorogna és kongana az ég, napközben is főleg.
Szóval annyi ilyen van, hogy már csak össze kell tenni nagyjából a képet ezekből a dolgokból.
"ezeket hallják mintha nyikorogna"
A nyikorgást azt tudom mitől van: A sok forgás miatt berágódott a Föld tengelye. De nem kell félned. Lakatos voltam majd én megumbuldálom.Na látod mégse lesz vllágvége
.......................................................
Az biztos,hogy az időjárkálás változik. Tegnap éjjel elég nagy locsogást hallottam... Csakkinézek én gondoltam. Mi a fene lehet az a nagy locsogás...Hát mit látok? Fűrdik a holdvilág az éj tengerében. Hú de mérges voltam.Nem elég,hogy jön a világvége s én meg ki se tudom aludni magam akkorra. Ó mizéria.
.....................
Különben nem tudom mit vagytok úgy oda... Ha lesz világvége ha nem így is úgyis meghaltok... Hát nem mindegy?Bár ha ilyen furcsa módon lesz,mint ahogy elképzeled akkor gyanitom már előre élvezed a sztorit: "Hú,ha ezt a klubban elmesélem..."
Valamit azért nem értek: Az emberek nem szeretnek e meghalsról beszélni. Kerülik a témát,mint bernát a ménkűt. Ti meg itt folyton ezt cibáljátok elő.Ejnye ejnye.
Ez tényleg érdekes mert én már nem egyszer álmodtam ezt, és még azt hogy felnéztem az égre és repedt szét az égbolt.
Félelmetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!