Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megálmodtam a világ végét?

Megálmodtam a világ végét?

Figyelt kérdés

Ma egy elég érdekes álmom volt. És az az ijesztő, hogy rajtam kívül még több ember is ezt álmodta korábban, ahogy olvasgattam a neten és itt, kommentekben. Nekem is az volt, hogy az ég pirosabb lett a nap közeledett és egyre melegebb lett a földön. Mindezt hangos dörejek tarkították.

És mindez és a maja jóslatok, tudósok által 2012. év végére jósolt nagyobb napkitörés, egyre több katasztrófa, gazdasági válság, szegénység csak illúzió lenne? A vulkánok kezdenek aktivizálódni, időjárás is kezd kiszámíthatatlan lenni.

Szerintem csak nem tudnánk felfogni, hogy hamarosan vége mindenek, hiszen ha elhinnénk talán ott helyben meghalnánk, mert nem tudnánk feldolgozni és ezért olyan mélyen elnyomjuk, ahogy csak lehet. Elvégre a túlélésért való ösztön megvan minden lényben.

2012. jan. 18. 14:02
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Nem lesz világ vége a nasa is monta valoszinüleg egy napkitöris ami 8 évente van és most lesz...és amugy is eszt senki se tudja megmondani és nem is fogják tudni megmondani ott lehet maja naptár akármi amugy egy majaát lattam a TV ben és ő monta hogy járja a világot is hirdeti hogy nem lesz világvége hanem ez csak a mi szüleményünk itt:D
2012. jan. 19. 18:54
 12/25 anonim ***** válasza:
most őszintén. ha tényleg világvége lenne, szerintetek elmondanák? :D ha biztosra mennének benne nem mondanák el. gondold csak végig: ha biztosra tudnád hogy világ vége lesz mit csinálnál? kb megtennél mindent amit eddig nem mertél vagy nem tehettél és mindenki azt csinálna amit akarna, úgysem lenne következménye hisz mindjárt világvége... szal értitek... a lényeg hogy nem mondanák el ha biztos lenne mert akkor mindenki kifordulna magából és káosz lenne
2012. jan. 19. 19:51
 13/25 anonim ***** válasza:

Kedves Egykomám! - bobobobocsánat Kérdező!

Ahoz,hogy az ilyen rémítgető beszédeket érthesd,ismerni kell az embereket.:kétfélék. Vannak akik szeretnek rémhíreket mondani,hallani,s aztán vannak a normálisok akik meggondolják mit hallanak,minek adnak hitelt,mit mondanak tovább. Így vólt ez századokkal korábban is Pl.:mikor megjelent egy üstökös mindjárt mondta valamelyikcsiklandozott:"Nagydógokvannak készülőben" Pláne mikor a Héli Üstökös megjelent

Ami az időjárkálást illeti,hát az bizony változó valami. Pl.:Petőfi idejében is volt olyan hideg tél,hogy a verebek leestek a fáról.Bárcsk tudnám melyik év volt ez Megmondanám De mert nem tudom nem mondom Mostmárcsak azése! ami pedig a Napot illeti,az mostanában nem jön el onnan.Nekem elhiheted.Pertu haverom.Nekem bizalmasan elmondta:(de el ne mond ám senkinek ,mer akkor már nem lesz bizalmas velem) Szóval azt mondta: "Azértse megyek sehova. Maradok itt ahol vagyok." Kiváncsi vagyok mit mondasz majd nekem ha vége lesz a világnak? Ja pesze te titoktartó vagy.Ne szomoríts engem hallode!

Hát azt hallotad.e,hogy a Krakatua hegy robbanássorozata után a 33km2 ból csa 15km2 maradt. Ez tán1887-ben volt. Ez jó messze van Kinától.de még ott is ököl nagys kövek potyogtak Itt Eu.-ban szines volt a hó. A hegy anyag lösz. Innen a mondás:"Majd ha piros hó esik". Isten kijelentése valahol a Bibliában: "Az én gondolataim nem a ti gondolataitok." Luther Márton mondta: "ha tudnám,hogy holnap vége lesz a világna,ma még elültetnék egy almafát."

Hát ez a válasz kicsit hosszúra sikerült,de talán megbocsájtod.

2012. jan. 20. 18:07
 14/25 anonim ***** válasza:

egyre több katasztrófa, gazdasági válság, szegénység csak illúzió lenne?

egyre több katasztrófa: hülyeség

Nem hülyeség az.

gazdasági válság, politikai helyzet, szegénység/nyomor: volt már rosszabb

És még lesz is, ha a szegényektől elveszik a pénzt és a gazdagoknak adják.

vulkánok kezdenek aktivizálódni: igen? eddig is egy csomó aktív volt...na és?

De nem a yellowstone-i. Ami szupervulkán és a fél európát elpustítja.

időjárás is kezd kiszámíthatatlan lenni: mindig is az volt

Ezek a napkitörések miatt vannak.

megemlíteném a pólusváltást. nézz utána mik a hatásai és megnyugtatlak, ez egy természetes folyamat, csak még a média nem kapta fel, így nem rémítgetik egymást ezzel az emberek

A pólusváltás? Én ezt nem így halottam. Mert ez sok ember idegrendszerére fog hatni.

2012. jan. 25. 01:56
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyébként én is majdnem ezt álmodtam, mint a kérdező.
2012. jan. 25. 01:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Jól álmodtad, várhatóan a Földön az életnek így lesz vége. A Nap amikor a nukláris anyagát elégeti, flfúvódik és vörös óriássá válik. Akkorává hogy még a Marsot is eléri. De ez több milliárd év múlva fog bekövetkezni. De az utódaid sem fogják ezt látni, mert már 1 milliárd év múlva olyan forró lesz a Nap, hogy még az óceánokat is elpárologtatja a Földről...
2012. jan. 25. 22:25
 17/25 A kérdező kommentje:

Mindig lesz aki csak annyit mond a sok-sok érvre, hogy nem lesz semmi. Ez végeláthatatlan vita, már rájöttem. Mármint, aki elzárkózik és bele se gondol, kicsit vagy nem néz utána illetve nem érdekli, akkor annak a vélemény is más lesz.

Igen és elég sok ember álmodott még hasonlót.

Ott van Nostredamus is például a 2 torony le is dőlt. Megjósolta! Nem utólag! Már az esemény előtt le volt írva egy papírra! Akkor hogyan kérdőjelezhetjük meg az ilyen dolgok létezését? Szellemek, meg akármit! Hogy képzelheti a primitív ember, hogy csak ő van meg ez a világocska? Léteznek ilyen dolgok, amiket mi még nem fogadunk be vagy totál kizárjuk!

2012. jan. 26. 16:17
 18/25 anonim ***** válasza:

Hát jól meglódult a fdantáziád annyi biztos. Egyébként ha még egyszer olyan csúnyát hazudsz,hogy tudosok állitják a 2012-es világvégét,tud mit csinálok? Elmegyek álmodban virgáccsal,s ugy elverm vele a délvidékedet hogy még mikor felébredtél is azt áélmodod,hogy virgáccsal ver a mikulásbácsi.

Nincs jobb dolgod,mint ilyen badarsággal foglalkozni?

2012. jan. 26. 20:32
 19/25 anonim ***** válasza:
AII.vil.háborút földi lények csinálták.ÉS? Tudott ellene tenni az átlagember?....lett ami lett.Különben felőlem basz@rhattok már most. Én ráérek majd akkor.
2012. jan. 26. 20:36
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem írnék ide már,ha tegnap a HírTV-ben nem láttam volna,hogy három kutyát aljas módon kegyetlenül megkínoztak. Az őket ápőló orvcos mondta valahogy így: "Akik ezt tették,az emberekkel is képesek megtenni." Talán tudtok róla,,hogy kukákban emberkezeket,lábakat találtak. Össze-vissza halandzsáztok itt világvégéről

A Bibliában is szó van arról több helyen is. Pl.:Máté 24. rész. A világvége okáról sok természeti jelenségről írtok,csak az igazi okáról nem. Máté evangéliuma 24.rész: A nagy megpróbáltatás cím alatt 12. vers: "Mivelpedig megszaporodik a gonoszság,a szeretet sokakban meghidegül. 13. De aki mindvégig kitart,az üdvözül."

A világvége - ember életének vége - egyszer minden ember számára eljön. A felkészülés egyetlen helyes módja hogy Jézusnak átadod lelkedet. Már most. - - - A többit bízd ŐRÁ . Fogadj szót Neki. Sokszor mondta: "Ne félj. Ne féljetek". Én pedig azt javaslom: Ne ijesztgess senkit.

2012. jan. 28. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!