Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az, hogy azt...

Mit jelenthet az, hogy azt álmodtam, hogy facebook-ra valaki feltöltött rólam egy meztelen képet?

Figyelt kérdés
A képre rá volt csak retusálva a fejem,de senki nem hitt nekem :(
2012. jan. 13. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt, azt álmodtad, hogy facebook-ra valaki feltöltött rólad egy meztelen képet amint retusálva voltál és nem hitt neked senki.

Én azt álmodtam,hogy repülök kiugorjak az ablakon?

2012. jan. 13. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy függő vagy.
2012. jan. 13. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Attol függ, milyen erzessel töltött el almodban?

Ha pl. szegyenlösen erezted magad, akkor azt jelentheti, hogy felsz, hogy valamit megtudnak rolad vagy attol, hogy "leegsz" masok elött, tehat valamit titkolni akarsz magadrol, es felsz, hogyan reagalnak masok, ha megtudjak.

Belsö konfliktusokat jelent. Adsz arra, mit mondanak masok, masoknak akarsz megfelelni, ilyemik miatt.

Meg lehet mindenkinek felelni? Akkor szeretni fognak, vagy jobb leszel a szemükben?

2012. jan. 16. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
azt,hogy túl sok időt töltesz a gép előtt.
2012. jan. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!