Miért vele álmotam?
Most kijavítom neked az egészet, légy szíves legalább olvasd el a javítottat, mert botrányos a helyesírásod.
Ezt írtad:
na szóval az elhúnyt papámal álmótam és aszt hogy mesztelen volt és felpófózót :O de nem értem miért am az elsö re szerintem azért mert amikor a halálán volt ak mindig meszteleül feküt :/ kérem normális válaszokat adjatok köszönöm szépen :)
Ez helyett (hibás szavak nagybetűvel):
Ne szóval, az ELHUNYT PAPÁMMAL ÁLMODTAM és AZT ÁLMODTAM, hogy MEZTELEN volt és FELPOFOZOTT :O De nem értem miért, am (ez gondolom amúgy akar lenni) az ELSŐRE (ezt a részt nem igazán értem...) szerintem azért, mert amikor a halálán volt, akkor mindig MEZTELENÜL FEKÜDT :/ Kérem normális válaszokat ajatok, köszönöm szépen :)
Egyébként nem ritka, hogy az ember a rokonaival álmodik, főleg ha az illető elhunyt, és hiányzik neki, nincs ebben semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!