Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy kitörött a fogam. A gyökere megmaradt, a teteje viszont úgy törött le, hogy sima maradt a felülete.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezzel a fogammal nincs minden rendben, mert karácsony előtt tömték, és valami még most sem jó. Szóval vissza kéne mennem a dokihoz, csak még nem jutottam el.
2012. jan. 5. 16:56
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy túl sokat gondolsz arra a fogra. Általában az álmok nem befolyásolják a jövőt. Értelmetlenek. Szerintem itt nincs szükség álomfejtésre.:) De ha nincs rendben akkor a doki a legjobb választás.:)
2/3 Nenya válasza:
Biztos valami olyasmit, hogy a szomszédod kutyája le fogja pisilni a küszöbödet... :)
Amúgy meg csak simán nézesd meg a dokival.
3/3 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy félsz attól, hogy meglátszik, ha kitörik a fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!