Ti hisztek az álmokban? Lehetséges hogy némelyik valóra válik?
Álmodtam ma egy srácról,elképesztően jól nézett ki,jó testtel,jó fejjel gazdag volt,volt saját lakása.
És álmomban eszembe se jutott volna,hogy megakad rajtam a szeme,de szerelmesek voltunk egymásba ott és akkor és azt mondta feleségül szeretne venni.Ráadásul angol volt.
Én pedig kinn élek Angliába jelenleg!
Istenem,bárcsak valóra válna.szerintetek hány százalék esélye van,hogy egyszer majd az életembe össze fussak vele?vagy felejtsem el?de folyton erre az álomra gondolok,nem tudom kiverni a fejemből.olyan élethű volt.megdobban a szívem ha csak erre gondolok.
Ti hinnétek ebbe?az eszem azt súgja ne ámítsam magam ezzel,de a szívem pedig hogy olyan szép volt,bárcsak valóra válna.
történt veletek olyan,hogy valami szépet álmodtatok és a későbbiekben valóra vált?
válaszotokat előre is köszönöm.
:)aranyos az álmod! de nem lehet tudni soha mit hozz a jövő!
;)
"utolsó válaszoló!
de ezekért te tudsz tenni!
tudsz nyelvet tanulni és autót vezetni is.
én csak angolul beszélek de nekem ez elég! :)"
Nem,nem tudok tenni ellene.Nem tudok autót vezetni,mert nincs jogsim.40 évesen,még pénzem sincs rá,hogy letegyem a jogsit(1000 font nem kevés pénz)
Nem tudok 5 nyelven beszélni,és bár egy ideje Angliában élek,de még angolul sem tudok jól..Rossz a hallásom,és egyszerűen képtelen vagyok nyelvet tanulni.(hidd el,próbáltam rengeteg tanfolyamokkal)
AZ álom állás is álom marad,sajnos..
Ugyanannyi esélyed van mintha nem álmodtál volna róla. Ebben nem hiszek, akkor ezzel az erővel itthon ülök, azt álmodom, hogy egy 215milliárdnyi pénzt szállító láda zuhan ki egy repülőből, és pont az udvarra esik, a zár pedig széttörik a zuhanástól.
Szóval ha ez így menne, akkor amiket én álmodtam már rég apokalipszis lenne. Jelentőségük biztos van, de nem az hogy a jövődet mesélik el. És ezt úgy mondom, hogy nagyon bírom az ilyen dolgokat, mint álom stb.. csak hülye se vagyok, azért van egy határ.
Egyékbént meg
Nem hiszem, hogy valóra válik, csak azért mert ezt álmodtad.
Ettől függetlenül találkozhatsz egy ilyen sráccal, és lehet, hogy összejöttök, de nem lesz köze az álmodhoz.
Azért álmodod ezt, mert ilyen srácot szeretnél, és ez foglalkoztat.
Az egyik nyáron azt álmodtam, hogy egy égő épületben vagyok, egyedül. Körös-körül lángok. Teljesen kétségbeestem, tiszta korom volt a kezem, éreztem a hőséget, a fájdalmat a lábamban, amint mardosták a lángnyelvek, szóval teljesen valóságosnak tűnt az egész. Egyszer csak megjelent a semmiből egy hasonló korú srác mellettem, és ebben a lehetetlen, kilátástalan helyzetben rám mosolygott. Tudod, én az álmaimban nem látom az emberek arcát, csak elmosódottan. Az övét viszont tisztán láttam. Teljesen ismeretlenek voltak a vonásai. Szó nélkül kinyújtotta a jobb tenyerét, és kiszórt belőle a földre egy egyenes csíkban valamilyen csillámló port, és azt mondta: "Menj át!" Már majdnem átléptem ezt a "küszöböt", amikor hirtelen visszafordultam, és a srác szemeibe néztem, s valami telepatikus úton, a szám mozgása nélkül kérdeztem: "Veled mi lesz?" Ő csak mosolygott, és én zavartan átléptem a poron. HIHETETLEN! Ott találtam magam a szabadban. És felébredtem. A srác mosolya beleégett a retinámba. Ki lehetett? Aztán kezdtem annyiban hagyni a dolgot, de szeptemberben, mikor beültem az iskolapadba, egy ismeretlen, de mégis oly ismerős arc bámult vissza rám. "Nem-gondoltam-, az nem lehet......"
A srác az álmomból!
Veled is megtörténhet ez...csak légy türelmes. Előtted az élet. Vannak önmagukat beteljesítő jóslatok. 14/L
"elképesztően jól nézett ki,jó testtel,jó fejjel gazdag volt,volt saját lakása."
Ha neked komolyan ennyi az álompasi, akkor asszem pályát tévesztettél...
Ahh, épp tegnap álmodtam egy annyira élethű dolgot, mintha a valóság lett volna, csak kissé rózsaszínben.
Én a T-Rexes vagyok :D
Nem hiszek abban, hogy valóra válnak az álmok, engem egyre inkább kezdenek idegesíteni. Végre elfelejtenék valakit, sőt, mostanság eszembe sem jut, erre vele álmodok és ráadásul olyat, ami tényleg olyan, mintha megtörtént volna. Annyira életszerű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!