Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti hisztek az álmokban?...

Ti hisztek az álmokban? Lehetséges hogy némelyik valóra válik?

Figyelt kérdés

Álmodtam ma egy srácról,elképesztően jól nézett ki,jó testtel,jó fejjel gazdag volt,volt saját lakása.

És álmomban eszembe se jutott volna,hogy megakad rajtam a szeme,de szerelmesek voltunk egymásba ott és akkor és azt mondta feleségül szeretne venni.Ráadásul angol volt.

Én pedig kinn élek Angliába jelenleg!

Istenem,bárcsak valóra válna.szerintetek hány százalék esélye van,hogy egyszer majd az életembe össze fussak vele?vagy felejtsem el?de folyton erre az álomra gondolok,nem tudom kiverni a fejemből.olyan élethű volt.megdobban a szívem ha csak erre gondolok.

Ti hinnétek ebbe?az eszem azt súgja ne ámítsam magam ezzel,de a szívem pedig hogy olyan szép volt,bárcsak valóra válna.

történt veletek olyan,hogy valami szépet álmodtatok és a későbbiekben valóra vált?

válaszotokat előre is köszönöm.

2012. jan. 4. 12:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
*előtte,bocsi:)
2012. jan. 4. 12:21
 12/29 anonim ***** válasza:
Kérdező. Nem azzal van a baj,hogy egy jót álmodtál. Hanem azzal,hogy azt hiszed,hogy be fog teljesülni.
2012. jan. 4. 12:22
 13/29 A kérdező kommentje:

bárcsak úgy lenne.

most még szerintem ebben az álom okozta mámorban vagyok,de lassacskán vissza térek a való életbe!mert az ilyen szép álmok nem válnak valóra sajnos! :(:(

2012. jan. 4. 12:22
 14/29 anonim ***** válasza:

Nem akarlak kiábrándítani, de álmunkban az agyunk csak össze vissza képeket kuszál.

Egyedül a súlyos, borzalmas álmoknak lehet jelentősége, ezek sem fognak beteljesülni, de aki például valamely dolgokat nem tudja feldolgozni, annál ez megnyilvánulhat rémálmokban. Viszont ebben a formájában, ahogyan te gondolod, úgy sem jelentése, sem következménye nincsen.

Ha lenne, akkor engem elég sokszor megevett volna a Jurassic Parkból a T-Rex :D

2012. jan. 4. 12:27
 15/29 A kérdező kommentje:
:)))
2012. jan. 4. 12:28
 16/29 anonim ***** válasza:

Én azt álmodtam, hogy egy gyönyörű meztelen nőt a motorháztetőn bekenek kecsappal és erőspistával, hogy lenyaljam.

Na ez hamarabb be fog teljesedni, mint a te álmod.

2012. jan. 4. 12:28
 17/29 anonim ***** válasza:
Én évek óta azt álmodom,hogy autót vezetek,folyékonyan beszélek legalább 5 idegen nyelven,és van egy álom állásom.Eddig semmi..Pedig annyira élethű volt minden álmom..
2012. jan. 4. 12:30
 18/29 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom a memória a múltba visz, az álmodozás pedig a jövőbe!
2012. jan. 4. 12:32
 19/29 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló!

de ezekért te tudsz tenni!

tudsz nyelvet tanulni és autót vezetni is.

én csak angolul beszélek de nekem ez elég! :)

2012. jan. 4. 12:33
 20/29 anonim válasza:
CSAk a tudat alattid alkotta a képet arrol a gyerekröl valószinű mert mélyen a szivedben ezt szeretnéd ami kihat az agyadra igy persze hoyg valoságosnak tünik...de valoraszoktak válni az álmok ha az ember hisz benne ...báár ez nem fog ...
2012. jan. 4. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!