Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jövőbelátó vagyok? (Bővebben...

Jövőbelátó vagyok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egyik éjszaka azt álmodtam hogy az iskolánkban vagyok, a folyosón s az egyik tanár vitt a kezébe egy kartonból kivágott házat szürke falakkal s piros tetővel. Másnap a suliba megláttam azt a figurát .De azt eddig még csak álmomban láttam és pont olyan volt .Még voltak ilyen álmaim de azokra már nem nagyon emlékszek .Nem vicc ,nem hülyéskedek.
2012. jan. 3. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt már megválaszoltam korábban: valószínűleg látta már azt a makettet az iskolában, csak nem figyelt fel rá, a tudatalattija meg álmában előhozta, ennyi.
2012. jan. 4. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem azért de ez egy csomó embernél van. És olyankor mondják ezt: "Ezt már előre megálmodtam". Velem is van ilyen és mostanában gyakran felkelés után egy ideig emlékszek rá de aztán csak akkor jutnak eszembe amikor valójában megtörténnek....de általában kis jelentéktelen dolgok, de volt már olyan, hogy azt álmodtam hogy dogát írok és álmomban rendesen láttam, hogy mi volt az egyik kérdésre a válasz, de azt már amúgy is tudtam...
2012. jan. 7. 19:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok:

ez egy másik kérdés volt pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2012. jan. 7. 19:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!