Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert almodtam ezt?

Miert almodtam ezt?

Figyelt kérdés

Hali

Azt almodtam egyik nap hogy a szobamban van egy kep es ijeszto lenyek jonnek ki belole nagyon felelmetes:S Lehet nevetseges de beszeltek hozzam es elzavartak otthonrol de en nem mentem el es felebredtem :S Miert almodtam ezt?Akinek van valami ertelmes otlete lecci irja le koszi

2011. dec. 30. 15:20
 1/8 anonim válasza:
67%
Na, bökd ki szépen, mi volt az? LSD?
2011. dec. 30. 15:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem emlekszek ra mik voltak:S
2011. dec. 30. 16:03
 3/8 A kérdező kommentje:
emlekszem*
2011. dec. 30. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Na,ez még semmi. Én egyszer azt álmodtam,hogy egy halálfej repked a szobámban. Nem néztél horrorfilmet elalvás előtt?
2011. dec. 30. 16:06
 5/8 anonim válasza:

Hát, ha nem emlékszel rá, akkor keményen kiüthetted magad.

Milyen cucc volt az? Ha eszedbe jutna, majd írj PM-et!

Na csövi

2011. dec. 30. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez nem jelent semmit.
2011. dec. 30. 16:22
 7/8 anonim válasza:

LOL!! XD Az LSD az egy drog/kábítószer! :D

#1 Azt kérdezte, hogy milyen drogot szívtál. És hát... Ha nem emlékszel miK voltak (többesszám).

Csak simán álmodtad azt kész, talán félsz attól, hogy elmész otthonról és ezen járt az agyad. :)

2011. dec. 30. 16:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendes valaszokat kertem aki nem tud normalis valaszt adni; akkor ne irjon bocsi nem tudom mi az a LSD vagy mi; nem drogoztam ; aki normalis valaszt adott annak koszonom
2011. dec. 30. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!