Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

Van egy pasi (30 körüli) aki tetszik,de felesége van. És a nőre elég irigy vagyok. És a nőről álmodtam.

szóval:

Elhívtam a nőt az egyik haverom lakására vacsira.(a haverom egy 10 emeletes házban lakik) Aztán mondom neki,hogy nincs-e kedve kijönni velem a tetőre, aztán kimentünk. Hátba löktem és leesett. Én meg mint aki jól végezte dolgát leléptem. És mikor le értem a nő a földön feküdt meghalva,és mint aki nem tudta,h mi történt elkezdtem hála istenkedni,meg hívni a mentőket. A mentősök azt mondták meghalt.

Aztán felébredtem és tiszta lelki furdalásom volt.

Normális vagyok?

18/L

2011. dec. 23. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmit nem jelent.
2011. dec. 23. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
ok te nem hiszel benne de én igen. Vmi konkrétabb válasz?
2011. dec. 23. 19:26
 3/6 wartburg353s ***** válasza:
Sima vágyteljesítő álom. Az a nő az utadban áll, és szeretnéd, ha eltűnne. Ébren ezt nem akarod bevallani magadnak, mert lelkiismeret-furdalást okozna. Álmodban viszont megteheted, hogy lelököd a tetőről.
2011. dec. 23. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Aki mást ír,mint az előttemi,hazudik,vagy téved.
2011. dec. 24. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne merészeld elválasztani őket, te ribanc!
2011. dec. 24. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat

nem vagyok ribanc még 1 faszival se voltam.

És ha sikerülne eszem ágában sem lenne nemet mondani

Amúgy igen abban lehet valami ,hogy álmában könnyebben bevallja az ember az érzéseit.

2011. dec. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!