Mit jelenthet ez a visszatérő álom?
ott ahol minden reggel felszállok a metróra még soha nem volt balesetem és még soha nem is láttam ott balesetet.
viszont álmomban amikor megáll a metro elöttem és már szállnék fel rá, elvesztem az egyensúlyomat és beesek a metro alá. ezt senki nem veszi észre (furcsamód)és már éppen indulna tovább a metro miközben én ott vagyok a kerekeknél. itt szoktam felébredni.
ez egy rendszeresen visszatérő álom, és most már nagyon idegesít hogy mit jelenthet. Jót? Rosszat? vagy ez is csak hülyeség?
Esetleg szoktál egy rándulást is érezni? Mert ez az izomlazulás jele lenne, ami természetes, s általában mindenkinél jelen van elalváskor, én például zuhanást álmodom közben.
Amiket pedig leírtál álomfejtés szerint:
Halál: Hosszú életet jelent. A halál azt is jelzi, hogy életünk egy szakasza lezárul, ideje új terveket készíteni.
Vonat (mert metró nincs a szótárban): Élet, érzelmek, tisztaság.
Baleset: Ha bennünket ér baleset, arra figyelmeztett, hogy valakik anyagi helyzetünket veszélyeztetik. Ha mi okozunk balesetet, arra utal mi követünk el helyrehozhatatlan hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!