Mit jelenthet ez a visszatérő álom?
izé, hogy is mondjam
ez a te világod, szerintem mindenkinek van egy ilyen a fejében, ami megmutassa a személyiségedet. Csak fogadd el azt a helyet, mert az a te részed vagy ha az sem segít szállj szembe a szörnnyel! Az a te világod így te irányítod. Az se kizárt, hogy az a valami te vagy. Nekem is rá kellett ébrednem hasonlóra bár az küllemre emberi.
Egyébként én is eléggé agresszív lennék ha valaki mindig kinyírna és még néznem is kéne.
elmagyarázom kissé az én példámat. Nekem a visszatérő álmom az, hogy egy középkori várban vagyok. bazi nagy ablakok vannak de még sincs túl világos. Az egész kőből van, a falak a lépcsők minden. Az ajtók korhadók, nyikorognak valószínűleg jó régiek. Eleinte csak néző voltam. Azon a helyen minden ajtó zárva van, csak én tudom, hogy melyik hova vezet. Az ismerőseim közül, akik mindig bántottak ott voltak és valaki mindig trágár szavakkal illette őket és sokszor megsebezte őket. Mindig csak nevetett mások fájdalmán. Mindig a rosszul lét fogott el. De mivel eléggé magányosan teltek a délutánjaim volt időm, hogy azon gondolkozzak mi is az álmom jelentése. Míg végül meg nem szólaltam úgy ahogy az álombeli személy. Visszaszóltam, ami nem vallott rám de már rég vágytam rá. Akkor mindenki megijedt. Én is. A magány és hogy továbbra is bántottak elvette az eszem. Rájöttem, hogy imádom ha mások szenvednek. Imádom amikor a kezeim közt tűnik el egy élet. Egy szörny vagyok. Akik a barátaim nem is sejtik, hogy csak egy lökés hiányzik és mészárlás lesz. Az álomban már nem néztem a gyilkolászást, én gyilkoltam. Bár a legutóbbi eset óta eléggé furának vélnek.
A legutóbbi prédával nem volt semmi bajom. Sőt ő az egyik barátom. Nem akartam bántani. Erre vak sötét lett és árnyékot láttam igen gyorsan mozogni. Megfordultam és az a lány már fogta a pólómat a nyakánál. Gonoszan vigyorgott és sziszegett. Nagyon megijedtem. Azt mondta megakar ölni majd kivilágosodott és eltűnt. Én elkezdtem keresni. Nem lett meg mert felébredtem. Azóta az álom óta nem tudok úgy nézni arra a lányra mint régebben.
A lényeg, hogy egy őrült szadista vagyok, aki nem képes bántani a barátait. A kőfalak pedig a szilárd és zord személyiségemet jelképezik.
Szia! Ők tudnak neked segíteni:. www.kosmica.hu
Csak higgy és bízz benne.
Sok sikert neked:).
Részletes.
Már néhányszor válaszoltam álomról kérdésre,m,ost szeretnék odadni apait-anyait,vagyis amire életemben eddig eljutottam.
Nagyon ajánlom az itteni bizonytalanságbanmaradás helyett; Gyökössy Endre: Isten elfelejtett nyelve,az álom című könyvét,melyben a 75. oldalon: Jellegzetes álomképek,álom szimbólumok magyarázata cím után ír érdeklődésre számottartó sorokat.. Ő lelkész,azaz református pap és pszihológus.
Érdemes olvasni könyvét,
Bár szeretném nagyon röviden tudatni amire jutottam,mégis említenem kell: sokkal tágabb ismerettel kell bírnia annak aki felelősséggel magyarázhat egy álmot.Misztika,Biblia,spirituális ismeret mellett a kérdező személyének beható ismerete,neme,kora,hangulata,idegállapota az álmodáskor. És ezek mellett. tapasztalat.
Aki álmodott,rákérdez:Jelent ez valamit? Mit jelenthet? Pedig talán csak egy közönséges álom volt. S ha mégis jósálom volt,talán csak hónapok,évek mólva realizálódik,mint esetemben 30 év után. Leírtam: www.osys.hu/biromiklos neten van.
Isten - épp mert korlátlan ÚR - nemcsak álommal adhat kijelentést,más módon is.Hogy hogyan,azt a jelzett írásom 467. oldaláról idemásolom.
1994 december11.vasárnap
Délelőtt meghallgattam a rádióban az Istetiszteletet.Délután,,hogy valamelyest szabaduljak gyötrelmeimtől,és szabadlevegőn is legyek,egy sétára indultam a szőlőhegy felé. Egyáltalán nem volt más,határozott célja utamnak. Kiléptem a kapun,és balra fordúltam. A műútkereszteződés kb.fél km.-re volt,ahol jobbra tértem. Keresztülmentem a sóskúti uton,és a hegyrevezető főlduton folytattam utamat. Jobbról,balrólhétvégi házak,szőlőkertek. Nem sokat törődtem velük. Egy helyen balra is lehetett menni. Mehettem volna egyenesen tovább is de ezt választottam. Itt már nem mentem messzire. Megálltam. Jó volt tudni,hogy egyedül vagyok,nem kell rejtegetnem fájdalmamat senki előtt. Ha akartam,ha nem,könnyeim egyszer-másszor mégis előtőrtek. Letöröltem,önkéntelenül is nagyokat sóhajtottam. Már ahoz se volt késztetésem,hogy gondolkozzak a valem történteken. Talán már akarásom se volt. egyszerűen csak voltam. talán valami enyhe vágy élt bennem szabadulni,de ahoz is reménytelenség társult. Nem túlzok,ha azt mondom sokkal nagyobb volt fájdalmam,mint azé aki gyászban van. Homlokomon és halántékomon valami szorítást éreztem,a kötülöttem lévő dolgokat mintha valami fátyolon át láttam volna,és mint akinek minden mindegy megindúltam visszafelé. Egy helyen,amint az enyhe lejtőn lefelé jöttem,az a fúrcsa érzésem támadt,mintha alakom megnőtt volna. Egyik pillanartról a másikra történt és talán két másodpercig se tartott. semmi hasonló gondolatom nem volt addig. És most egyszerre úgy éreztem,mintha sokkal nagyobb lennék... Mint egy nagyranőtt ember. Egyszerre magas,,erős,vállas lettem. Úgy éreztem,ha ekkora lennék messziről kilátszanék a tömegből,kb. a bicepszememtől,mellközéptől. Nagyon elcsodálkoztam. --- Mi ez? Jelent valamit? Akkor gondoltam arra,hogy ez valami érzékcsalódás is lehet. Nem sokáig foglalkoztam evvl a megéléssel. Mivel nem találtam magyarázatot könnyen,ebben az állapotomban nem nagyon törödtem vele,mert a kiborult idegeim hatásának gondoltam. Ilyen is van,gondoltam,és kész.
Hosszú ideig nem voltam képes írni. Idegzetem sokkalinkább leterhelt volt,semhogy képes legyek az írásra.
Egy,kettő, talán három évvel is ez után,már sokkal jobb idegállapotban,a déli pihenőben csak úgy ruhástól ágyamra dőlve a fenti érzés - megélés? - megismételte magát talán három esetben is. Kétszer biztos. Az érzetet mindegyik esetben elnyomtam. Utóbbi megjegyzésemet - a hozzáírást - 2005 március 2-án szerdán tettem
én már biztos vagyok abban,hogy egyik esetben sem valamiféle érzékcsaldásról volt szó. Az utolsó lapok valamelyikén te is megtudod majd. Mégha nem mondanám is.
Köszönöm Istenem,hogy már nem élek homályban.
Ezzel a mondattal zárult honlapomon ez a téma. akkor nem tudtam még,hogy valahol a jövőben ezt az érzetet,ézeteket,mivel jósérzet,valóságos bekövetkezés,.pontos magyarázet követi majd.
2011 nyarán benzines fűnyíróm elromlott. Érden kerestem szakembert,aki megcsinálná. Nem teláltam. A Járkálásban elfáradva egy padra űltem,mely az Érdi Lap Ügyfélszolgálati Iroda előtt van."Talán jó lenne egy hírdetést feladni,ha nem drága". Bementem.1000 azaz egyezer ft. volt a hírdetés. Rákérdeztem: mennyi lenne a honlapom összefoglalójának hírdetése - a terjedelmét mutattam - Válaszul elég nagy összeget hallottam anyagijaimhoz mérten. Már eddig is igensokat kőltöttem a közlésre.Ám a lehetőség,hogy sokakkal tudathatom történetemet - javukra - nem hagyott nyugodni.Az ÉRDI LAP ingyen újság. Kéthetenként jelenik meg. Döntöttem. Kiadták Közérdekű tájékoztetó címen -bár én így írtam: Közérdekű. Tájékoztató - 28.750ft. azazhuszonnyolc ezer hézszázötven ft. ér. Kispénzű ember vagyok,dehát. valamiér valamit. A hírdetésem megjelent az ÉRDI LAP 2011 október 20-i számában.
Az elhatározást elég komoly vívódás előzte meg.,tudva,hogy gáncsoskodó,gúnyolódó,rosszindulatú emberek is vannak akik nem látnak majd mást a közlés mögött,mint magamutogatást,feltünési viszketegséget,s csak ők tudják még mit súg nekik alantas szándékuk,milyen módon gúnyolnak majd.
Aztán másik gondolat jött: Ezek gátoljanak meg abban,hogy segítségére legyek olyan embereknek,akiknek segítségére lehetek? A renkivüli dolgok sajnos kiváltanak az emberekből negatív érzeteket. ellenszenv,irígység...De épp mostanában mondták a TV-ben. "ha csak egy emberen segítettél,már volt értelme életednek."
Másik téma ugyan,hogy egy általam kedvelt ,és nagyrabecsült embert,egy idős róm.kat. papotmegsértettem,noha viszonyunk talán olyan bensőséges volt,,mint tanítványok és tanító közt az Akadémosz ligetben. .- Némelyek kedvéér meg kell jegyeznem : a hangyúly nem a papon,hanem az emberen,a konkrét személyen van.- Az eset spontán jött. Írva található a már említett honlapon. Akaratomtól függetlenül,mi több megnyergelve azt.: Az ördög nem alszik. Szerencsére Iste sem. Évsekig hordtam magamban a rosszérzést,bőntudatot,mig egyszer bekattant: Hiszen én -hogy így lesz - előre megálmodtam. Ebben a pillanatban akkora lett a megkönnyebbülésem,amit csak az tud aki ugyanezt,ill. hasonlót megélt. Másik ember csak sejti,de az is jó. Általában a rossz álmoknak van üzenete. ezért jó,ha ezeket felírod. S ezért is jó a Biblia valamelyes ismertete,Jézus tanítása: "Az igazság ismerete szabaddá tesz". amikor bekattant.hogy ez az engem évekig terhelő dolog,s a korábban megálmodott álom egy jósálom volt,én úgy megörültem,azt mondhatom boldog voltam. Bárhogy volt,már nem terhel. Mert előre megmondatott,hogy úgy lesz. Ez nagyon jó volt. Hát ezért akarok segíteni akinek lehet. S ha most nincs ilyen baja,sajnos nem jelenti,hogy soha sem lesz.
E - szerintem -fontos tudnivaló után visszatérek az elkezdett témához. Ha én mondanám se higgye el senki,hogy amikor a hírdetést feladtam,tudtam annak igazi okáról. Csak gondoltam,hogy saját akaratom amit teszek. Illetve még ezt se gondoltam. Csak azt: akarom,hogy minél többen tudjanak írásomról,hiszen abban jobbító szándék is van. csak amikor már megtettem - vcagy már az újságban olvasás után? - döbbentem rá hiszen ez a 17 évvel korábban volt érzet magyarázata. Az ÉRDI LAP példányszáma 12.000 Ha csak 8000,de legyek szerényebb,csak 6000 ember olvassa is,ennyi embert,ha egyhelyre képzelsz,az már valóban egy tömeg. S bár engem szeméklyszerint nem ismernek,azt tudják,hogy van egy ember aki azt az írást közzétette,mely egy valamely írásnak összefoglalója,ami innen már tudható.
Az igaz,hogy az az ismeret nem bír olyan nagy felszabadító hatással,mint amit fenteb írtam,de van benne valami nagyonis csodálnival: A mód ahogy idáig eljutottam,vagy eljuttatott Aki mindent megtehet,Az ÚR.
Az Úr csodásan működik,De útja rejtve vn,Tenger takarja éábnyomát.Szelek szárnyán suhan.Mint titkos bánya mélyiven Formálja terveit,De biztos kézzel hozza föl.Mi most még rejtve itt.223. ének HALLALUJAH!-s könyv.
Annak,hogy ezt itt szóbahoztam töb oka van. Én is csak részletekben jövök rá: ezért is,ezért is ezért is jó.
Jó azért is ,hogy meglásd: türelemre van szükség ahoz,hogy választ kapj ilyem dolgokban attól aki a kérdést adta.. És megkapod a maga idején. Sőt,még sugallatról is gondoskodik,hogy tudd,a krttő,jóslat és történés szinkronban van. Hiába gondoltál akármit - csakúgy,mint én - mert pont arra az egyre nem gondoltál,amire a kűldő.
Ezért nagyon hiábavaló kutatni; hogy jön el a világvége. Fő ok az is, mivel azt az írásomat rég befejeztem,s ez meg most jött,így ez ott nem szerepelhetett.
Írás közben jutott eszembe: ez az üzenet,még Karácsonyi Ajándéknak is jó lesz.
Boldog Karácsonyt! és
Boldog Új Évet!
Isten legyen mindig mindnyájunkkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!