Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nektek vannak visszatérő...

Ájron kérdése:

Nektek vannak visszatérő elemek az álmaitokban?

Figyelt kérdés

Nekem egy elég fura visszatérő karakter van sok álmomban. Egy lány, hosszú, szőke, hullámos hajjal, kék szemmel, És amin még én is meglepődtem, páncélkesztyűt hord a jobb kezén.

Sokszor csak baromságokat álmodom, de ha ő ott van, akkor általában nyugodt és pihentető álmaim vannak. pillanatokra tűnik fel csak... Fura.

Szóval ilyenekre gondolok. Nektek is vannak ilyenek?

2011. nov. 15. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bármit mondanak itt, ne hidd el semmilyen e-médiumnak. Ahhoz hogy képesek legyenek jelentéssel megtölteni az álmaidat vagy annak elemeit ahhoz behatóan kellene ismerniük az életedet. Szóval csak te jöhetsz rá vagy egy szakember, ha nagyon ismer.

Ilyen furcsa karakterrel viszont szerintem nem sokan álmodtak. Nem nézel túl sok TV-t?

2011. nov. 15. 15:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Elsővel egyetértek álomfejtés terén de szerintem egyáltalán nem furcsa az álomkaraktered. Olyan amilyen egy álomkarakternek lennie kell. Mondjuk az tény, hogy valószínűleg gyakoribbak az álomhelyszínek ha a rémálomalakokat nem számítjuk. Amúgy a visszatérő álomtartalmat a tudatos álom elérésére lehet jó eséllyel használni, amivel elég biztosan lehet álomfejtést végezni.:)
2011. nov. 15. 15:43
 3/11 A kérdező kommentje:
nem álomfejteni akartam, csak ez tűnt a legmegfelelőbb topiknak. érdekelne másoknak ban-e hasonló. A tudatos álmodásra én is gondoltam. :-D azt jó lenne elérni.
2011. nov. 15. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:

amik gyakran visszatérő dolgok az én álmaimban: 3.világháború, felém zuhanó repülőgép, kobra,ami meg akar marni, irányíthatatlan repülés, és valami rendkívül intelligens gonosz "lény" (gözőm sincs mi lehet), aminek célja, hogy engem halálra rémisszen és mindent elkövet ezért...amiket ez a mocsok művel, néha olyan valóságosak és brilliánsak, hogy elhiszem, valóban létezik és amikor alszom, ott vihog az ágyam mellett

azért a te "angyalod" kedvesebb... jobban örülnék egy ilyennek

2011. nov. 16. 03:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Érthető :-D
2011. nov. 16. 17:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Kétásokkal szoktam álmodni. Olykor lapossal is.
2011. nov. 16. 18:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Mit? ezt nem értem....
2011. nov. 17. 21:11
 8/11 anonim válasza:
Folyton vidámparkkal álmodok. Azon belül legtöbbször hullámvasúttal. Életemben több tucatszor álmodtam már vidámparkról egész kicsi korom óta, és annyira emlékezetesek hogy legalább tízet pontosan fel is tudok idézni. ( pl. még régebben álmodtam hogy apám ladájával megyünk fel a hullámvasút pályáján, vagy egyszer azt hogy céllövöldében nyertem egy barbit és tudtam hogy csak álmodom és minden erőmmel azon voltam hogy a nyert barbit áthozhassam a való világba)
2011. nov. 17. 22:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Betyár! érdekes dolgok ezek az álmok.
2011. nov. 18. 13:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Én hetente legalább 1x álmodom, hogy érettségi előtt vagyok, és nem jártam be órákra, ezért semmit sem tudok és meg akarnak buktatni.Nagyon nyomasztó álmok ezek, mindig rossz érzéssel kelek fel utána. (ez nekem csak azért fura, mert több, mint 5 éve érettségiztem, csupa 4esre.)
2011. nov. 18. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!