Ez az álom meg mit jelenthet?
Nem szoktam ám sokat agyalni ilyeneken, meg ált. ki is találom, h mire utalhat, de ez most akkora hülyeség, h még.
Szóval vagyok valami helyiségben, a volt főnököm, meg a fia van ott, velük beszélgetek, amikor azt kérdi a fia: na és hogy vagy? én erre: így, hogy nem kell látnom nap mint nap a fejedet, így jól. erre ő nevet, tudjátok olyan jajdekis vicces vagy-kacajjal. én erre: ne röhögj, komolyan mondtam. aztán kimegyek, valami általános iskolából jövök ki, ott találkozom egy volt oszt.társammal, akinek mondom, h hiába most nincs munkahelyem, de én soha nem megyek vissza oda dolgozni, mert roncs leszek. azt mondja, oké ő megérti. aztán megyek át az úton egyedül, hallom, h visít egy kocsi. nem szirénáz, hanem nagyon magas hangon visít, ahogy jön valami hangszóróból és azt harsogja a hangszóró, h: szép, fiatal, vékony, sötét hajú lányokat gyűjtünk a Szent Péter napi véradásra. én nagyon megijedek, mindenki eltűnik az utcáról, csak a kocsit látom és nagyon félek, bár nem sötét a hajam, de tudom, h veszélyben vagyok, és nagyon szép az idő, süt a nap, de olyan baljóslatú az egész. aztán vissza akarok futni az úton, jön egy csomó kocsi előttem, aztán végre át tudok futni. jön vissza a kocsi, megint visít. van egy kerítés, átbújok rajta, de azon a részen már egy sötét temető húzódik, a vége az már ilyen sötét és homályos, mint valami rossz horrorban (pedig nem szoktam ilyen olcsó horrorjelenetekkel álmodni), aztán átugrálok a sírokon, hallom, h jön vissza a kocsi, gyorsan lefekszem, h eltakarjon a kerítés. és aztán felébredtem.
kicsit hosszú lett, de ez van. több kérdést is felvetett ez bennem:
1. mi a fenét jelenthet ez az értelmetlen álom?
2. hogyhogy mindenre emlékszem teljesen pontosan?
3. miért futok és menekülök folyton az álmaimban?
4. miért nincs olyan soha az álmomban, aki megmentene? (vagy teljesen negatív, vagy pozitív emberek vannak. de megmenteni engem soha nem ment meg senki.) Szóval szerintetek?
A segítséget előre is köszönöm. :)
1.Szentem elkapnak az emberrablók
2.Vagy az egész napi ''hülyeséget''dolgozta fel az agyad álmodban
3.Nincs semmi jelentősége
Ez a 3 lehetőség van szerintem
szerintem ez az egész álom valami munkai stresszel van kapcsolatban..
másrész az üldözés miatt szeretnél elkerülni valamilyen problémát az életben
munkahelyem már nincs, de elég sokat stresszelek miatta sajnos, szóval ez nyilván... :/
az, hogy mit fojtok el, azt az a baj, h még én se tudom. mostanában sok mindenre rágörcsölök, kb ez már az életem, mert mindenki azt várja, h tökéletes legyek, csak hát ez...nem olyan könnyű. és a legnagyobb baj meg az, h hiába állítom biztosan, h mit akarok, és ki/mi akarok lenni, valójában fogalmam sincs róla...és arról se, h most ki vagyok. jó,mi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!