Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ilyen hülyeséget?

Ilyen hülyeséget?

Figyelt kérdés
ma azt álmodtam, hogy egy nagy téren vagyok. volt egy néni egy fekete táskával a vállán. oda mentem hozzá és észrevétlenül elloptam. utána szaladtam sokáig. míg el nem értem valami járdát. azon keresztül mentem. utána a járda mellé leültem a földre. nem volt rajta egy szál fű se. nézem nézem a táskát de nem volt benne semmi. felálltam. észre vettem a földbe van egy gödör. és a földön mindenhol pénz volt. apró pénz. egy 50 esre emlékszem a sok közül. utána meg volt fű és a fű szálak közt is volt rengeteg. a gödörbe is volt sok. nézem nézem. nem hittem a szememnek. most loptam egy táskát és nem volt benne semmi, erre tele van pénzel a föld. oda mentem a gödörhöz. törökülésben ott néztem. mí egy németjuhász oda jött hozzám. mintha a cimborám lett volna. lestem a kutyát. nézett rám ő is. után fogott a szájába a fű közül pénzt és beledobta a gödörbe a többi közé. én meg át akartam ölelni de ő rettegett mikor felemeltem a kezemet de nem érdekelt átöleltem és puszilgattam, hogy jajj de aranyos vagy nagyon szeretlek. de a játék arra ment ki hogy több pénzt dobjon be. na utána lesett csak nem dobott bele semennyit. mondtam neki csináld csináld. ő nem csinálta. kb 2 percig mondtam ő nem tette és felkeltem. ennek mi értelme van?
2011. dec. 7. 17:00
 1/3 A kérdező kommentje:
" de a játék a kutyánál arra ment ki hogy több pénzt dobjon be helyettem, illetve ne nekem keljen megkeresni mind.mert nagyon sok pénz volt és lusta voltam neki állni
2011. dec. 7. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
hát kb. semmi. :D
2011. dec. 7. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem sok mindent jelent.

Egyébként semmit.

Annyi hogy ne vedd el egy olyan idős nő holmiját mert az rossz és ennek egyáltalán mi értelme van ha nincs benne semmi akkor add vissza ha van benne valami add vissza és kérjél bocsánatot mind a kettőnél.

A kutyás az meg nem is értettemXD

2011. dec. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!