Miért álmodtam ilyen oltári nagy hülyeséget?
Azt álmodtam,hogy veszekedek keresztanyámmal,ő meg mondta,hogy hülye vagyok.. én meg jól kiosztottam(hogy miért,ez nem derült ki,bár a való életbe sok okom lenne őt kiosztani,mégsem tehetem).Utána egy másik családtag is mondta álmomban,hogy de hülye vagyok:| hát nem is tudom miért álmodtam ezt?:S pedig nem csináltam semmi hülyeséget előtte.Meg nem is ettem semmit sem késő este.Még csak nem is találkoztam keresztanyámmal(hála Istennek) úgy 3-4 napja.Tudni kell keresztanyámról,hogy ő nagyon nem szeret engem,de anya előtt azt mutatja,hogy szeret.Amúgy azt mondta anyának,hogy üssön meg,mert visszabeszéltem(kb.1-2 héttel ezelőtt volt egy beszélgetésünk anyával,amikor kibékültünk).Nekem elég könnyesre sikerült ez a beszélgetés.Megbántam,hogy sokat visszaszóltam neki hülyeségekért.:/:( ad enni,takarít ő is,ahogy én is,tető van a fejem felett és mégsem intézetbe vagyok..kb. 9 hónapos koromban ugyanis örökbe fogadtak.Apám az alkoholista.Anya nagyon rendes velem.:) szerintem jó anya,ha nem mérges meg ha nem ideges.Őket is sokszor átverte a gonosz keresztanyám.-.-" de még elviselik,mondván,hogy "mert csak ez az egy testvérem van",mondja anya.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!