Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől vannak a visszatérő álmok?

Mitől vannak a visszatérő álmok?

Figyelt kérdés

Én például szinte minden este azt álmodom, hogy repülőgép zuhan le a közelemben, és én vagyok az első, aki ezt látja, és fogalmam sincs mit tegyek.

Például van annak valami jelentése, hogy ez folyton visszatér?

2011. nov. 22. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ér szinte minden nap ugyan olyan hatás? (most nem arra gondolok hogy felkelsz meg felfekszel)
2011. nov. 22. 18:22
 2/5 gtgunár ***** válasza:
Szerintem folyamatosan fenn áll nálad egy olyan szituáció kialakulásának veszélye, amiben kéne csinálnod valamit de nem tudod hogy mit.
2011. nov. 22. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Mármint mivel kapcsolatos hatás?
2011. nov. 22. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:

18:42

Ez nagyon igaz.

2011. nov. 22. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Bizonyára tudjuk, hogy vannak előre jelző álmok, és vannak benső kiegyensúlyozottságot előidéző álmok. Ezek az utóbbiak azok, amelyek felidézése nem lényeges. Semmi értelme annak, hogy az ilyen álmok felidézésén fáradozzunk! Arról legyünk meggyőződve, hogy olyan álmok, amelyek jelezni akarnak valamit nekünk, feltétlenül fel fognak merülni bennünk tudatosan is. Ilyenek főleg a gyakran megismétlődő álmok esetében fordulnak elő. Ha folyamatos álomról van szó, és éppen ezért mindenki számára tanítást hordoz, hogy önismeretet és életsorsot egyaránt kiolvashatnak belőle. Önismeretet azonnal, életsorsot nem biztos hogy azonnal.

Az álmok nem hazudnak. Az álmok csodálatos képrejtvények, melyek mindig tartalmaznak megszívlelendő gondolatokat.

Az álmok mindig közvetítenek ismereteket, de általában nem fordíthatók le egy az egyben. Bár van ilyen is.

2011. nov. 22. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!