Az álmokat csak mi találjuk ki vagy?
Valaki megfejtené ezt nekem: Van egy srác akibe szerelmes vagyok és ő volt bennt az álmomban. Tehát egymással szemben ültünk és mindig amikor ránéztem elkezdett mosolyogni és rám kacsintott, én meg mindig elfordultam és nevettem. Vagy úgy egymás után 5ször nézhettem rá.
Volt még egy olyan álmom is régebbben ahol megcsókolt.
Az álmok a belsőd tükrei.
Érdemes megfejteni őket, mivel a tudatalattidban lejátszódó folyamatok mutatkoznak az álmokban.
A tudattal pedig dolgozni kell. Ha lelkileg szeretnél fejlődni. :)
És igen is misztikus.
Az ember spirituális utat jár be tudatosan vagy tudatlanul is.
Semmi spirituális nincs benne. Tudósok kutatják,hogy mi játszódik le az agyban alvás közben.
Te azért álmodod ezt,mert érdekel a srác.
Sokat foglalkoztál vele, ennyi.
Ha bővebben érdekel a folyamat (mármint a neurológiai háttere az álomnak), akkor találsz egy rakás infót a neten is.
Elkezdtem egy hosszabb választ írni, de amint elolvastam a kérdés alatti részt abba is hagytam. Mikor múlnak már ki az ilyen hasonmás tinip!csák?
ÉRTELMET SZEDJ MAGADRA EGY KILÓ SMINK HELYETT ELŐSZÖR, ÉRTELMET ÉS FELFOGÓKÉPESSÉGET.
Khm... Nos igen, az álomfejtés részleg 70%-át ugyanilyen, SZÓ SZERINT ugyanilyen kérdések teszik ki. Szerintem ne lepődj meg a reakciókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!