Mit jelent, ha a kisfiam halálával álmodok? Borzasztó volt.
Szerintem a kérdezőnek még él a fia.
Ha így van, akkor elvileg azt jelenti, hogy az illető nagyon sokáig fog élni.
Én többször álmodtam Dédim halálával, végül 96 évesen ment el közülünk ami szép kor.
A szüleim halálát is álmodtam már, remélem ők is sokáig velünk lesznek még.
Már ha lehet hinni ezekben......
Én is úgy tudom:
- élő ember halálával álmodni = az illető hosszú életű lesz
- már a valóságban meghalt emberrel álmodni (mintha élne) = esőt jelent
7,43 vagyok!
Persze vannak a kuruzslók, vannak a TV-ben látott napi események éjszakai, álombeli feldolgozása az agy által.
És vannak "ősi, szájról-szájra" továbbadott megfigyelések Krúdy nélkül, TV nélkül, kuruzslás nélkül, csak úgy.
köszönöm a válaszokat!hál istennek él a kisfiam és remélem,nagyon sokáig fog is.
kedves utolsó,mindenki magából indul ki.
Álmok jönnek, álmok mennek. Mi lenne velünk, ha minden álmunk valósággá válna. Szerintem is valószínűleg valami miatt túl fáradt vagy. A szervezeted üzent, hogy egy kicsit nyugodtan lazíthatsz, nem kell ennyire görcsösen tenni a dolgodat. Élvezd is azt, és örülj annak, hogy a kicsi gyermeked veled van, szépen, egészségesen nő.
Legyen ő mindennapi örömöd, boldogságod forrása, és ne az állandó félelem, görcs okozója!
Én folyton valakinek a halálával álmodok. Jó a folyton talán nem igaz, de gyakran. Öcsém meghal anyukámmal autóbalesetben, aztán nővérem, aztán olyan is volt hogy az EGÉSZ CSALÁD (tágabb értelemben vett család), egyik nagynénémet leszámítva... Aztán meg olyat, hogy én, és ez elég rég óta megy és attól függetlenül nem történt senkivel semmi : )
Tudom, hogy borzasztó, főleg az ébredés pillanatában, amikor már a valóságban vagy, és még benned van az álom, de nem tudatosult teljesen, hogy CSAK álom..
El kell felejteni őket, nem JELENTENEK semmit, én is arra tippelnék, hogy sokat aggódsz, vagy valami bekúszott a fejedbe(hír stb, talán te nem is észlelted) De az agyunk éjszaka rendezi a nappal hallott, tapasztalt, tanult dolgokat, ezért álmodunk mindenfélét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!