Terhességem elejétől folyton vele álmodok! Mit jelenthet?
Férjemmel 4 éve vagyunk együtt. Most várjuk első babánkat
Terhességem elejétől sokat álmodok a volt párommal aki nagy szerelmem volt, bár volt felesége és két gyereke. A kapcsolatunk vége óta telefonon szoktunk beszélni, /ritkán egy két alkalom évente, de semmi más. Ha vele álmodok boldog vagyok vele pedig csak megölel és beszélgetünk ennyi az egész. És ott is előjön néha, hogy elbújunk ahogyan a kapcsolatunk elején. A vége felé márt nyílt titok volt mindenki előtt, hogy van köztünk valami, és nem egy futó kaland, mert akkor még a szüleimmel éltem és minden este jött udvarolni, volt amikor ott maradt reggelig is. Csak azért részleteztem a dolgot így talán könnyebb lesz az álomfejtés. Mi válthatja ki ezt, hogy meg meg jelenik álmomban és ez boldogsággal tölt el, habár a szakítás nagyon mély sebet hagyott bennem. Azt még leírnám, hogy boldog vagyok a férjemmel, kölcsönösen szeretjük egymást, nagyon ritka ha összevitatkozunk valamin.
Hát szerintem az első ténylegesen nagy szerelem nem múlik el, főleg ha nem úgy mentetek szét, hogy rossz szájízzel. Nálam legalábbis így volt/van. Bár már elengedtem Őt, továbbra is szeretem. Nem keresem a kapcsolatot hozzá, hiszen van párja, és tiszteletben tartom a döntését, de tudom, hogy valahol ő is szeret, mert amikor nagy ritkán beszélünk, ahogy te is, évente párszor, akkor vagyok igazán boldog, és érzem, hogy ő is boldog. De ez nem egy olyan szerelem, ami tevékeny, egyszerűen valami, amiről érzem, hogy mindig is ott lesz.
Az álmok a tudatalattid megnyilvánulása, de értelmet nem kell bennük keresni, hiszen a tudatalatti nem ésszerű. Egy csipetnyi B1 vitamin por alakban kordában tartja a tudatalattit és segít az álom nélküli alvásban, ami a legpihentetőbb alvás, csak ne közvetlenül lefekvés előtt vedd be, mert akkor lehet, hogy inkább ébren tart. De ha tetszik az álom, akkor valószínűleg nincs erre szükséged, ez főleg a nem pihentető, nem kellemes álmoknál javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!