Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Röhögve felébredni álomból?...

Röhögve felébredni álomból? Ez az álom egy kicsit gáznak hangzik. Elolvasnátok lent és elmondanátok a véleményeteket?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy középkori kastélyban bolyongok. Hideg, nyirkos falak, kemény kövek. Benyitottam egy szobába és ott találtam egy volt osztálytársamat, Norbit. Norbi egy kövér gyerek volt a suliban, aki mindig osztott és alázott másokat (engem sohasem bántott, sőt a barátom akart lenni, de én nagyon rühelltem). Mikor álmomban megláttam, nekiestem és elkezdtem püffölni, mint a tésztát. Az lett az eredménye, hogy a Norbi átalakult egy órási kétlábú (!) kaliforniai paprikává és ahogy ütöttem, úgy zsugorodott és változtatta a színét. Ment össze és váltott zöldből pirosra, pirosból sárgára. Végül mikor valóban akkra lett, mint egy átlagos kaliforniai paprika és a lábai is eltűntek, akkor egyszer csak ennek a szobának az ajtaja, amiben voltunk (amibe benyitottam) újra kinyílt és benézett Bede Róbart (a TV Paprika szakácsa!!!) és mosolygó-ragyogó fejjel megkérdezte: Mit eszünk ma?! Ekkor ébredtem fel. Folytak a könnyeim ér röhögtem. Hajnali három körül lehetett. Jó élmény, de nem tudom, mit jelent.
2011. okt. 27. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja nekem egyszer olyan álmom volt h az egyik volt osztálytársam lehúzta wc-n az egyik barátnőmet xD és kézmosáskor kifolyt
2015. szept. 1. 06:47
 12/14 anonim válasza:
érdekes
2015. szept. 4. 23:32
 13/14 anonim válasza:
Nem jelent semmit de szétsírtam a fejem rajta. Mit eszünk ma? Ekkora zagyvaságot én is szoktam álmodni könnyes szemmel ébredek és nem tudok levegőt venni mert begörcsölt a rekeszizmom a röhögéstől.
2016. jan. 16. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik az álmod, nagyon vicces. Sokszor ébredtem fel röhögve (sírva is sajnos).

Ami leghamarabb eszembe jut, egyik kedvenc pszichológusomtól Ranschburg Jenőtől olvasok egy új könyvet a fotelben. Nagyon élvezem, érdekes, ám egyszer mikor lapozok, a következő oldalon nagy nyomtatott betűkkel az áll, hogy s€gglyuk.

Nézem, mi van!?? Becsukom a könyvet, kinyitom. Ugyan az.

Visszafordítok, megint előre, ugyan az történik. S€gglyuk. Ilyen nincs!

Annyira elkezdtem röhögni, hogy arra ébredtem fel.

2023. febr. 12. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!