Álmomban eljött értem a Halál. WTF?
Figyelt kérdés
Ilyen fekete köpenyes, kaszás, zombiarcú ürge, bemászott az ablakon. Megpróbáltam volna beszélni hozzá, de nem tudtam moccanni se, nem hogy beszélni. Szerencsére mégiscsak megértette, hogy mit akarok mondani, hogy ne vigyen el, bármit megteszek stbstb. Ott ébredtem fel, hogy visszakérdezett, "Bármit?"
Ez mit jelenthet? És ugye tényleg csak álom volt? Őszintén szólva még most is parázok kicsit...
2011. okt. 25. 16:51
11/18 anonim 

válasza:

nincs halál, nincs pokol nincs alvilág se mennyország se angyalok se ördög a vallások gyártotta fantázia alkotások
teremtő energiák vannak élet lett és lelke az életnek amely megtér a föld szivébe a teremtő energiához, amit az ember Istennek nevezett el
12/18 King of Reptoids 

válasza:

Megérezted, az eljövendő megérkezésünket
15/18 anonim 

válasza:

szia valoszinü nem álom volt tényleg ott volt egy gonosz szellem térj meg JÉZUSHOZ és ö megszabadit mert ha nem látják az emberek öket akkor is ilyenek veszik a bünösöket körülés csak az alaklomra várnak ...
16/18 anonim válasza:
Az alvasparalízis durvább fajtája: old hag syndrome, vagyis vén boszorka szindróma. Már én is átéltem...
17/18 Biró Olivér válasza:
Szerintem sokat fantáziálsz a halál kérdésével, vagy valaki meg halt a környezetedben és emiatt álmodsz ilyeneket. Amúgy az is lehet alvás helyet többet kellene szeretkezned a nőddel és akkor amikor elalszol arról fogsz álmodni ,ahogyan kényeztettétek egymást. Változtass az alvás szokásaidon
18/18 anonim válasza:
A halál valaminek az elengedését jelzi. Félünk a változásról, félünk valamivel szembenézni. Tudtalalattinkban van egy trauma, vagy egy rossz beidegződés, amit ideje lenne elengedni. Ezt jelenti a halál az álomban. Én is most álmodtam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!