Megálmodtam, hogy 34évesen meghalok. Mit jelent ez? Nagyon rossz érzés fogott el reggel.
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 16:15
11/16 anonim 

válasza:

"Tudat alatt egy szép kis babáról álmodozom!"
Honnan tudod? :DDDD
12/16 A kérdező kommentje:
Mert jó-párszor álmodok vele! Van, h. azzal az ábránddal kelek, fekszek! Ebben az álmomban is volt egy kisbaba!
2011. okt. 15. 18:28
13/16 A kérdező kommentje:
re bukkantam erre kérdésemre..
Egy karon ülő baba, aki szintén azt mondta, 34.. és ott a távolban.. volt egy sötét alak és az is..
és jutott eszembe.. de lehet nem 34év, lehet 34. hét.. de bármi..Igaz ahhoz h karon ülő babám legyen elkéstem!..idén kisebb csoda kéne!
Az már más kérdés, h bele mernék-e vágni..
2012. márc. 6. 21:00
15/16 anonim 

válasza:

Ritkán nézek fel erre regemre..
Most is csak valamit kerestem. Igen, élek, aztán nem is gondoltam többé erre az álmomra. De ketten rám írtak még év elején.
Fogalmam sincs mi lehetett.
Köszi, hogy érdeklődtél. :-)
16/16 anonim 

válasza:

Azóta még egy év eltelt. ;)
Amúgy én akartam megkérdezni, hogy élsz-e. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!