Mit jelent az ha menekülök álmomban? (lent)
Van valami az életedben / múltadban / történt veled valami amitől úgy érzed sosem fogsz tudni megszabadulni, örökké kísérteni fog. És ezt az agyad ilyen furcsa álomként dolgozza föl. Egyébként:
menekülés: az ilyen fajta szorongásos álom arra utal, hogy személyiségünk, illetve tudatalattink rejt valami kellemetlen érzelmet, gondolatot, élményt, amivel nem vagyunk képesek szembenézni.
Teendő:
Próbáljuk alaposan felidézni az álom "filmjét" , és azt összevetni valóságos gondjainkkal . A menekülési álmok gyakran felvillantják a kiút irányát is
Igaza van az elsőnek, pedig általában csak a fejemet fogom az ostobaságokon..
Az, hogy nem bírsz elszaladni több féle képen magyarázható. Az egyik, hogy az az agyfélteked ami a koordinált mozgásért felelős alszik, tehát béna vagy álmodban. Ezért szoktál megfulladni is például.
Én is rendszeresen álmodom ilyet. Épp a minap is hasonlót álmodtam. Általában akkor jön elő, ha felhalmozódnak a problémáim az életben és nem látom a végét, de muszáj szembenéznem velük. Azt, hogy mi ill. mik azok a dolgok, amik aggasztanak csak te tudhatod. Vagyis, lehet, hogy még nem is tudatosult benned, de majd eljő annak is az ideje.
Ui.: ÉN szerencsés vagyok, mert egyből tudatosul bennem az, hogy álmodom és felriadok ilyesmiknél. Egyszerűen az egom képtelen elfogadni azt, hogy nem tud elfutni vagy elúszni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!