Mit jelenthet ez az álom, ha még csak 14 vagyok? Lent
szóval azt álmodtam, hogy terhes vagyok, de max 4 kilót szedtem fel ezalatt. aztán a következő pillanatban már egy hotelben vagyok a rokonaimmal és anyával. egyszer csak csönget valaki, hogy bemutassa a lányomat,aki úgy nézett ki, mint egy 2éves tipegő és még nincs neve, de ráérek választani egyet később is. majd később anya figyelt rá, míg én bármi mást csináltam. a kislány valószínűleg az eddigi egyetlen 'kapcsolatomból' lett, ami nem volt komoly és semmi ilyesmi. (ez csak tipp, nem volt az álmomban)
aztán megjelent az a fiú, aki most tetszik nekem és műörömmel gratulált, aztán felkeltem.
ja mindehhez hozzátenném, hogy az álmomban mindenki annyi idős volt, mint a valóságban. azaz én is 14 éves voltam.
mit jelenthet ez?
előre is köszönöm:)
Terhes lenni
Régi magyar álmoskönyv
Szegénynek gazdagságot, gazdagnak szomorúságot; kinek felesége vagyon: elveszíti, kinek nincsen: szépet és szerelmeset szerez; más rendbeli embereknek betegséget jegyez.
Édesanyát látni: ajándékot jelez (Krúdy)
Gyermek. Minden álmoskönyv szerint általában szerencse. Krúdy álmoskönyv szerint: Saját gyerekét látni, ha fiú: jó; ha leány: rossz
Gyermekleány: nagy változás.
Egy másik szerint ha terhes vagy álmodban az önmagáért beszél..Társaságot látni: nem jó.
Rokon, rokonság: nehezen betartható szabályok, kellemetlen kötelezettség.
Gyerek: pletyka.
Régi álmoskönyv; gyereket látni leánynak: igen nem jó.
Kisgyerek: veszekedés jele.
Fiú: mindenkinek szerencse.
hát az MTV-n megy egy sorozat, a TiniMamik és lehet, hogy ez a fő oka, a terhes dolognak.. :)
köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!