Mit jelent, ha azt álmodom, hogy az összes fogam ki akar esni?
Én akkor álmodtam ilyent amikor még nagyon rosszak voltak a fogaim és féltem, hogy ha ráharapok ki fognak potyogni. Érdekes amióta megcsináltattam már nem álmodok ilyeneket.
Általában azokat a dolgokat álmodjuk meg amik a legjobban foglalkoztatnak minket vagy valahol már láttunk valamit amit álmunkba újra átélünk.
azt hogy túl sokat beszélsz :)
de az is lehet, hogy egyszerűen valami rossz ízt éreztél a szádban vagy mittudomén és az agyad ezzel magyarázta :D
Rengetegszer álmodtam ezt! Pontosabban kézzel húzogattam ki őket... bizarr...
Mindig veszteséget jelent, én szakítások előtt álmodtam ezt (vagy amikor éreztem, hogy nem működik a kapcsolatom).
Az agresszió teljes visszatartására, vagy a túlzott kieresztése miatti bűntudatunkra utal.
Már sokszor estek ki álmomban fogaim, még itt vagyok és a környezetemben haláleset sem volt akkortájt amikor ilyeneket álmodtam.
Az álmoskönyvekben sok butaság van leírva, nekem még soha nem jött be egyik sem, egyébként ott úgy írják, hogy ha fájt a fogad elvesztése, akkor közeli hozzátartozó halála, ha nem fájt, akkor nem érint érzékenyen a halála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!