Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? Még szinte...

Mit jelenthet ez? Még szinte sosem voltunk kettesben.

Figyelt kérdés

Most először álmodtam arról a fiúról, aki tetszik nekem. Egy elhagyatott, lepukkant vasútállomáson álltunk, és ő el akart menni, már elindult a sínek mellett egy messze lévő vonathoz, de én kiabáltam neki, utána futottam, és próbáltam visszahúzni, hogy ne hagyjon egyedül. Végül engedett nekem, megfordult, és megkérdezte, mit akarok tőle. Annyit mondtam neki, hogy félek, mire sóhajtott, megfogta a kezemet, és visszamentünk az állomásra. Ott nekilökött a falnak, én pedig ijedten néztem, mert nem tudtam mi baja van, ezután pedig eltűnt mellőlem.

Bekerültem a sulinkba a folyosóra, ott is őt kerestem, végül megtaláltam a többi osztálytársunk között, odajött hozzám, és adott a számra egy puszit, amit viszonoztam. Ő akkor megnyalta a számat, én meg szorosan odabújtam hozzá, kapaszkodtam a ruhájába, és amikor elhajolt tőlem, visszahúztam, és éreztem, hogy sírok.

2011. szept. 25. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi mást nem jelent, mint hogy tetszik neked az a fiú.
2011. szept. 25. 20:41
 2/3 anonim válasza:
Talán kötődni akarnál hozzá de nem hagyja? Félsz attól, hogy magadra maradsz, bizonytalan vagy titkon? A kapaszkodni, odabújni, visszahúzni, megfogni főnévi igenevek a ragaszkodáshoz kapcsolódnak.
2011. szept. 26. 23:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Második, szerintem igazad van, mert hiába közeledek hozzá, nem nagyon enged nekem. Egyébként is félénk lány vagyok, szóval ez se építi az önbizalmamat :D

2011. szept. 27. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!