Hogyan oldanátok meg a babakocsis kérdésemet? Babám 9hónapos, a 9hónap alatt alig voltunk kettesben sétálni vele. Akkor tudunk menni babakocsizni, ha délután vagy este hazajön a férjem.
Szia!
Nálunk sincs tároló.Én kézbe cipelem le a lépcsőn a babakocsit,gyerekestől.Fárasztó,de máshogy én sem tudom megoldani.Fordulónként pihenj.:)
Esetleg nincs ilyen közös tároló a lépcsőházban? Vagy a másik lépcsőházban egy ismerősnél? Vagy egy esernyőre csukható babakocsi? Azok elég kicsik és könnyűek.
Bár én még tapasztalatlan vagyok. Csak tippelek.
Remélem lesz valami jó megoldás.
Már utánajártunk nyílván. Van tároló, csak az tele van, biciglik is vannak bent. Nem fogok mindenkivel alkudozni, hogy vigye onnan a cuccait. Én is soványka vagyok, a babakocsit meg a gyereket egyszerre nem bírom.
Köszönöm annak a válaszolónak, aki leírta, hogy ő is volt hasonló helyzetben!
A kengurunak rengeteg, sokkal egészségesebb alternatívája van, amit nem lehet kinőni, egész addig használható, amíg a gyermek igényli a hordozást: kendő, mei tai, ssc (formázott csatos hordozó).
Nekünk mei taink van, még csak most kezdjük igazán kihasználni, a kisfiunk 5,5 hónapos.
teszveszen, Vaterán 6000 Ft-tól már jó minőségű, sávolyszövésű anyagból varrt babahordozók kaphatók neked varrva is, készen is, használtan is.
nekünk ugyan van tárolónk, de volt olyan helyzetünk, amikor kiszorultunk belőle, pont télen, a legjobbkor. Akkor volt 1 éves a kicsim, még nem ment, tehát babakocsistól felcipeltem a negyedikre. De volt olyan is, hogy felújítás alatt volt a tároló, mindent ki kellett pakolni belőle, akkor a fiam már nagyobb volt, de még lépcsőzni nem tudott, tehát akkor a babakocsit oda lakatoltam a földszinten a korláthoz, minden mozdíthatót kivettem belőle, és egy lepedővel letakartam!
bíztam benne, hogy senki nem fogja bántani, bár mindenki tudta a lépcsőházban, hogy miénk! A lépcsőházunknak 2 bejárata van, mindig csukva van az ajtaja, de nem zárható.
végülis tényleg nem bántották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!