Mit jelent, ha ilyet álmodunk? 14/L
Figyelt kérdés
Egy barátnőm mesélte: nem is olyan rég azt álmodta, hogy én ő meg egyik közös barátnőnk(c) és egy teljesen ismeretlen lány akit a barátnőjének hitt(d) a suliban voltunk.Mindegyikőnknek volt egy pasija, és a sulink emeletén voltunk. Én állítólag jól elvoltam a pasimmal, ahogy a többiek is, mikor jött egy tanárnő, aki odaadta nekünk a számítástechnika terem kulcsát, hogy kicsit "kettesben legyünk". oké. mind a 8-an bemegyünk. és abból Bnőm és barátja hátramentek az egyik sarokba. C és barátja hátul a másik sarokba. Én a barátommal valahol a padok közt voltunk és D és párja elől egy sarokban. És mindegyikőnk 'intim kapcsolatba lépett' a pasijával. Bnőm épp vetkőzött volna, mikor is megállt egy pillanatra és elkezdett nyöszörögni. Mikor megkérdeztük, hogy mi a baja, azt mondta, hogy azért nyöszörög, mert még szűz. És elmagyarázta, hogy az álmában a többiek rajta kívül senki nem volt már szűz. Mit jelenthet? Mert hiába van meg a Krúdy féle álmoskönyv, ha a legtöbb dologról nem ír. Köszönöm a válaszokat:)2011. szept. 10. 22:02
21/24 A kérdező kommentje:
mármint Drakonakra választ adva a tudat alatti-és fölötti érzelmekre. 22.43_OMG. xd
2011. szept. 10. 22:48
23/24 anonim válasza:
szerintem 14 évesen nagyon nagyon korai, hogy a barátnőd az első alkalomtól féljen. semmivel nem vagytok még elkésve és az a legjobb, ha akkor történik meg a dolog, amikor már nem fél és azzal az emberrel, akiben teljesen biztos, hogy szerelmes, ha lehetek romantikus a mai világban (végülis még akkor sem biztos, hogy felkészült, de 14 éves korban borzalmasan ritka az olyan érett lány, aki megteheti). az, hoyg ilyeneket álmodik a csajszi, pedig nem meglepő, mivel manapság a csapból is ez folyik. mindnekinek vannak olykor erotikus álmai, ugyanúgy ahogy rémálmaid is vannak...az álmok olykor megfejthetetlen részei az emberi agynak, rengeteg más dologgal együtt.
24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm 15.25. Való igaz. Nagyon sok álma van az embernek, s néhánynak van jelentése, néhánynak nincs, néhányuk pedig a 'legjobban kell' vágyat fokozza még inkább, vagy más esetben a célt, amit el akarunk érni
2011. szept. 29. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!