Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
sokszor azt álmodtam h mesztelen sétálok vgay biciklizek az utcán és tele van emberekkel és csak a házunk elötti sarkon veszem észre h egész végig mesztelen voltam
léci segitsetek
2011. szept. 8. 17:18
1/7 anonim válasza:
nekem is volt ilyen én speciel a suliban vagy plázában m:D
Amúgy én azzal magyarázom az ilyen álmokat hogy az ember nem ruhában születik próbálj egy kicsit vissza térni a természethez menj ki az erdőbe sétálj tóhoz folyóhoz menj el jobb lesz.
Törj ki a szürke hétköznapokból mosolyogj
:)
Remélem segítettem
Ui: Én már nem álmodok ilyeneket
2/7 A kérdező kommentje:
köszi .. szinte 1 hónapba 5x 6x biztos kimegyek a közeli erdöbe bringázni és kiülök a folyó partra stb ...
2011. szept. 8. 17:24
3/7 anonim válasza:
velem is történt már, hogy pucéran flangáltam a városban, pedig határozottan emlékszem, hogy ruhában indultam el, de útközben vhogy lekerül rólam. ne bánd, te csak álmodtad..
4/7 anonim válasza:
reklám:
Láthatatlan melltartó
AhhBra 3db melltartó + epilátor! csak 14 990Ft Rendelje meg most
TopShop.hu
5/7 A kérdező kommentje:
2. igen igen velem is ugy volt
3. micsodaa ?
2011. szept. 9. 13:43
6/7 anonim válasza:
Nekem olyan visszatérő álmom volt, hogy egy emberekkel teli nagy terem közepén sz@rok egy vécén. Mint más álmomnak, ennek sem tulajdonítottam semmi jelentőséget.
7/7 anonim válasza:
Utolsó az álmod arra utal hogy legközelebb ha tömegbe vagy oda kell szarnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!