Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

sokszor azt álmodtam h mesztelen sétálok vgay biciklizek az utcán és tele van emberekkel és csak a házunk elötti sarkon veszem észre h egész végig mesztelen voltam

léci segitsetek

2011. szept. 8. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen én speciel a suliban vagy plázában m:D

Amúgy én azzal magyarázom az ilyen álmokat hogy az ember nem ruhában születik próbálj egy kicsit vissza térni a természethez menj ki az erdőbe sétálj tóhoz folyóhoz menj el jobb lesz.

Törj ki a szürke hétköznapokból mosolyogj

:)

Remélem segítettem

Ui: Én már nem álmodok ilyeneket

2011. szept. 8. 17:22
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi .. szinte 1 hónapba 5x 6x biztos kimegyek a közeli erdöbe bringázni és kiülök a folyó partra stb ...
2011. szept. 8. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
velem is történt már, hogy pucéran flangáltam a városban, pedig határozottan emlékszem, hogy ruhában indultam el, de útközben vhogy lekerül rólam. ne bánd, te csak álmodtad..
2011. szept. 8. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

reklám:

Láthatatlan melltartó

AhhBra 3db melltartó + epilátor! csak 14 990Ft Rendelje meg most

TopShop.hu

2011. szept. 8. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:

2. igen igen velem is ugy volt

3. micsodaa ?

2011. szept. 9. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan visszatérő álmom volt, hogy egy emberekkel teli nagy terem közepén sz@rok egy vécén. Mint más álmomnak, ennek sem tulajdonítottam semmi jelentőséget.
2011. szept. 10. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó az álmod arra utal hogy legközelebb ha tömegbe vagy oda kell szarnod!
2011. okt. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!