Mit jelenthet ez az álom? :S
Szia! Én álomfejtéssel foglalkozom immáron 24 éve. Sajnos nagyon gyakori eset, hogy a páciens fél attól, hogy az ajtók, ablakok nyitva maradtak, esetleg a hely ahol él vagy amit szeret nincs biztonságban. Sajnos, az eddigi pácienseimnél kivétel nélkül megfigyelhető volt, hogy ezzel az álommal párhuzamosan komoly betegségeik kezdek kialakulni. Azt javaslom, nézesd meg magad, mert 90% rák volt, a maradék 10% pedig nagyon agresszív nemi herpesz. Ne vesztegesd az idődet, ezek nagyon komoly dolgot
Üdv
P
Az igazat megvallva mostanában nagyon rosszul érzem magamat.de még csak 21 éves vagyok....:(köszi
remélem nem valami hülyegyerek vagy mert ez most ku*va rossz vicc lenne.....
Szerintem nem kelle ennyire komolyan venni. Persze ha leelenörzöd attól nem lessz semmi baj. De ne idegeskedj emi
att.
Üdv.: Zimu
Jelenlegi lakhelyeddel tudatalatt nem vagy kibékülve és az így jelez neked. Valószínűleg a hálószobádban ér van ami ellen küzd a szervezeted (mely ilyen téren hihetetlen dolgokra képes).
Méresd be a szobát, szükség esetén rendeztesd át.
+2 hétig aludj egyedül, a harmonizációt zavarhatja párod/más ember jelenléte. Ez olyan mint a finomhangolás, utána minden szinten nyugodt és megbolygathatatlan leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!