Lehetséges ez? (nem tudom jó témakör-e)
Lehetséges ezt bárki megtudja csinálni... Sokat kell gondolni az illetőre alvás előtt.
Egy kicsit gondolkodhatnál is mielőtt kérdést teszel fel.
tudatos álmodás sokáig tartó gyakorlások eredménye.Viszont cseppet sem bonyolult.Rá kell ébredned arra,hogy álmodsz. Ezt úgy érheted el,ha mindennapos,rendszeres programmá teszed ezt: Megkérded magadtól: Én most álmodom? Ezután megpróbálsz emlékezni,ki vagy,hová tartasz,honnan jössz,mit ettél vacsorára,mi történt veled tegnap.Ha minderre kielégitő választ kapsz,akkor ugye,ébren vagy. Ezt azért kell rendszeresiteni,hogy aztán álmodban reflexszerűen tedd fel magadban a kérdést:Én most álmodom? Rá fogsz jönni,ha igen.Ezután gyorsan összeomolhat az álom,ezért ne akarj görcsösen észnél lenni,mert felébredsz. Hagyd egy kicsit sodorni magad az árral,de ne vessz el teljesen. Jó tanács: ha álmodban sokáig nézel valamit folyamatosan,akkor fel fogsz ébredni. Tehát próbáld a tekintetedet mozgásban tartani.Amig ilyen állapotban vagy(ez eleinte nem fog sokáig tartani),végy rá egy szereplőt,hogy mondjon el neked egy verset,vagy ilyesmi.Ezt aztán magaddal hozhatod,de ébredés után azonnal ird le. Nem árt,ha van melletted előkészitve toll meg papir.
Reméálem érdekes és kielégitő választ tudtam adni.
Persze hogy lehetséges, de lehet h kamuzik....mind1
Tudatos álom közben pedig bármit megtehetsz, akárkivel beszélgethetsz, tudatalattid olyan formát ölt, mint akit/amit látni szeretnél (de ott is vannak határok nem hiába tudatALATTI)
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:
www.tudatos-alom.hu
köszönöm, kezd érdekelni a téma :)
és valóban hasznosak voltak a válaszok :)
érdekel engem is.
én már gyakoroltam kicsit és volt is eredménye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!