Mit jelent az, ha esküvővel álmodom? (L/17)
Egészen pontosan a saját esküvőmet álmodtam meg. Gyönyörűnek éreztem magamat, szebb is voltam, mint a valóságban. Volt egy káprázatos ruhám, aminek kezdetben csak a felső része volt rajtam, alul pedig egy fekete szoknya volt. Anyukám ott állt mellettem és nézte ahogy öltözködöm. A frizurám és a sminkem ekkor már készen volt.
Majd itt kiesett egy rész és már nagymamám házában találtam magam (ekkor már teljesen fehér ruhában). (Egyébként több évig ebben a házban laktunk, de azóta már elköltöztünk.) És vártuk a vendégeket. A templomba készültünk, azonban keresztszüleim még nem érkezett meg, és úgy lett vége az álmomnak, hogy rájuk vártunk.
Ami még furcsa volt számomra, hogy férj nem is szerepelt az álmomban... jelengleg nincs párkapcsolatom, de már jó ideje egyedül vagyok és hiányzik mellőlem valaki....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!