Kiskoromban is álmotam ezt* és most 3 hete ugyszintén azt álmodom. A barátnőm azt monta hogy az előző életedről árulkodik. tényleg?
(ezt*= Férfi vagyok és a Team Fortes 2 ből a spy ra hasonlítok és a bátyám meg a Heavy,és mindig kirabolunk valamit!)
(akkor is spy voltam amikor még nem is ismertem ezt a játékot furi nem?)
2011. aug. 27. 16:31
1/7 Chrissssss válasza:
Én is álmotam már 3x úgyan azt, hogy kimentünk a halas tavunkra egy este a családal, és az ottani házban sőtét volt és megláttam valami fura lényt, majd mikor elszöktünk onnan egy tűznél táborozott egy piros fejű furcsa fickó aki olyan furcsa mozdulatokal követet minket, és később láttam egy zombis pc játékban ugyan azt az alakot...Ez megmagyarázhatatlan.. o.O
2011. aug. 27. 16:40
2/7 anonim válasza:
szerintem nem álmodsz
2011. aug. 27. 16:40
3/7 anonim válasza:
pirosak vagy kékek voltatok?
2011. aug. 27. 17:26
4/7 A kérdező kommentje:
kék
2011. aug. 30. 12:15
5/7 anonim válasza:
Az ismétlődő álmokra érdemes odafigyelni. Előző életbeli emlék is lehet, vagy akár progressziós-azaz következő életbeli.
2011. szept. 23. 20:46
6/7 anonim válasza:
Gratulálok kedves kérdező!
A Kék csapatból egy Spy karakter voltál Team Fortess 2-ben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.