Mit jelenthet ez az álom? (Fontos)
Próbálom röviden leírni, lehet nem sikrül.
Elmentem anyummal egy gyerekkori barátnőmhöz, őket nem találtuk otthon viszont egy néger fiú jött ki az egyik szobából (világos néger volt) és megkérdezte, hogy mit akarunk ott, én mondtam neki, hogy régen ott laktam. Anyum eltűnt, a fiúval beszélgettem majd hazamentem. Utána visszamentem hozzá de a ház már nem úgy nézett ki mint előtte. Ő kint állt az ajtó előtt, odamentem és mondtam neki, hogy belé szerettem, ő azt mondta, hogy ezt nem kellene de ő is érez valamit irántam és megcsókoltuk egymást amikor kijött az apja és csúnyán nézett ránk de nem szólt semmit. Egyébként az apja fehérbőrű volt. Megfogta a kezem és az udvaron elmentünk egy másik helyre ahol nem láthattak és tovább beszélgettünk meg csókolóztunk.
Tudom, hogy ez csak álom és valószínű, hogy hülyének fogtok nézni de én szerelmes lettem abba a fiúba és még egy fehér ember sem váltott ki belőlem ilyet :S mit jelenthet? Vajon létezik az a fiú?
Az álmod szerint valóban szeretethiányod van. Anyukáddal az utóbbi időben megváltozott a kapcsolatod valami miatt, és kicsit elhanyagolva érzed magad.
Igen, létezik egy fiú, aki rád vár, de nem pont olyan, mint amit az álmodban láttál!
Egy álomfejtő
Szerintem is terhes lehetsz!
Méghozzá egy reptoidtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!