Mit jelenthet, hogy a halott. Anyumal álmodom? (Bõv. Lent. )
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 6 éve halt meg anyukám autó balesetben. Minden nap gondolok rá. De már napok óta vele álmodok, és hívogat magához. Ez nagyon megrémiszt.2011. aug. 12. 22:16
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy minden nap gondolsz rá. Ha nem gondolnál rá, lehet, hogy nem történne ez.
Az én véleményem szerint azért, mert nem akar elhagyni, és ezzel szeretné tudatosítani, hogy veled van.
2/7 anonim válasza:
Mióta álmodsz vele rendszeresen,minden áldott nap?
Egész azóta,hogy eltávozott az élők sorából?
3/7 anonim válasza:
Elsőnél a pont.
Amúgy meg, részvétem anyud miatt:( Szörnyű lehet kislányként elveszteni egy édesanyát..:(
4/7 Kapitány_úr válasza:
Személyes véleményem, mert nem tudod téged - úgymond - "elengedni", és ez miatt kéne közölnie veled valamit. Szerintem.
Egy ismerősömmel is volt hasonló, csak ő idősebb volt akkor. Addig-addig ismétlődött az általad is leírt rövid jelenet, amíg egyszer csak folytatódott, és sikerült végleg elbúcsúzniuk :)
6/7 A kérdező kommentje:
2. Válaszolónak: csak pár.napja álmodok vele..
2011. aug. 14. 18:39
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy most nagy szükséged lenne rá, valami olyasmi történt veled, amiről szeretnél vele beszélgetni és ezért. Vagy csak a gyász egy újabb szakaszába léptél, épp most dolgozol fel valamit. Ne rémülj meg tőle, Anyukád szeret téged és biztos, hogy nem akar neked rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!