Miért álmodom a halott kutyummal?
Mindig vele álmodok. Ma azt álmodtam, hogy futott felém és átölelt.Tengerparton sétáltunk. A tengerben ugráltunk locsoltam és ól éreztük magunkat. De többre már nem emlékszem meg csörgött a telefonom!:S
Nagyon rossz volt felkelni és a fényképére ránézni! :(
mert hiányzik.
de ehhez nem kell nagy iq harcosnak lenni, hogy kitaláld.
mert foglalkozol a témával azóta is.
az álom nem más, mint a nap közben ért ingerek, tapasztalatok, gondolatok megnyilvánulása, míg az agy pihen. Ha nap közben a kutyáddal foglalkozol, rá gondolsz (netán kérdést írsz ki a gyk-ra), akkor éjjel ezek visszajöhetnek. Most gondolj pl erősen egy repülőgépre, aztán majd írd meg kérlek holnap, hogy repülő volt-e az álmodban.
de tényleg jelentkezz ok?
kíváncsi vagyok.
Jelentkezni fogok!:)
Már megbocsáss de ha TE nem érted amiről én itt irok akkor ne fárassz a hülyeségeiddel. Ameddig nem tapasztalod, hogy milyen egy állatot szeretni lelked egyik része mélyen alszik!:) Ezt te nem tudod felfogni a többiek igen!:)
És nekik köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!