Hajléktalan jelent meg az álmomban. Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
"Ismerek" egy tolószékes féllábú hajléktalant, hetente egyszer láttam csak egy boltnál, de csak köszönő viszonyban voltunk. (Azért írtam idézőjelbe, hogy ismerem.) Majd nem láttam ott egy két hete és mondták, hogy levágták a másik lábát is. Azóta nem láttam, ennek már van vagy 3-4 hónapja is. Nem is érdekelt, mivel nekem ő se kutyám se macskám.
- Viszont ez már a második napja, hogy megjelent az álmomban. Az első álmomban halottan láttam. A másodikban pedig elő villant az arca és hirtelen megfogta a karomat erősen. Nagyon megijesztett, fel is riadtam úgy megijedtem.
Azon gondolkodtam mit jelenthet ez, lehet hogy meghalt és így jelezte??? Köszönöm a segítséget!
2011. aug. 12. 19:01
2/3 anonim válasza:
Szerelmes vagy bele és mása sem tudsz gondolni
3/3 anonim válasza:
Sajnos lehet, hogy meghalt, de lehet az is, hogy téged kedves, barátságos embernek gondolt, megkedvelhetett téged és ezért az álmon keresztül egy kis figyelmet, segítséget kért lélekben, mert talán az eddiginél is rosszabbra fordult az állapota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!