Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
azt álmodtam h a kedvenc lovamon ügetek.ő keverék ló és pej színű(egyedül ügetek nem futószáron.egyébként még csak futószáron ügetek a valóságban)2011. júl. 26. 09:42
1/15 anonim válasza:
azt jelenti, hogy lovagoltál az elmúlt napokban :P
2/15 anonim válasza:
hú ez az álom a legroszabat jelenti!
ez azt jelenti hogy a napokba heroin függö leszel,üszkösödni fog a karod és lefogják vágni :S öszinte rélszvéte a végtagod miatt..
4/15 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérek :/ ne ilyen hülyeségeket :P
2011. júl. 26. 10:50
5/15 anonim válasza:
mert nem lovagoltál az elmúlt napokban?
6/15 anonim válasza:
Talán közösülni fogsz a lóval?:D
7/15 A kérdező kommentje:
nem nem lovagoltam az elmúlt napokban.ha nem tudtok normálisan válaszolni akk ne válaszoljatok kíméljetek meg a hülyeségektől ha lehet
2011. júl. 26. 13:31
8/15 anonim válasza:
ne legyél felháborodva kérdező, jogos hogy trollkodnak egy ilyen álomban nincs semmi. ha valami bonyolult álom lenne vagy lenne története talán értelmes lenne feltenni egy ilyen kérdést de így...
9/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok felháborodva csak mondtam h normális válaszokat kérek -.-"
2011. aug. 1. 10:19
10/15 anonim válasza:
ez nem kivánságműsor drága :)
olyan választ kapsz,amilyet adunk. ennyi.
nemfogod megszabni nekem hogy normális választ adjak.
mindenkinek joga van leirni a kreténségeit,egy kretén kérdéshez :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!