Mit jelenthet ez az álom?
Mivelhogy ritkán van olyan álmod ami különösképpen megmaradna talán érdemes kicsit elgondolkodni rajta.Én foglalkozom az álmokkal.Szóval leírom hogy szerintem mit is jelenthet.A lapátolós rész: mások már dolgoztak(ástak)mikor te már odaértél és te is elkeztél dolgozni.Az hogy kivetted a munkából a részed ez jó:Tehát hogy megvalósitsd az elképzeléseid vagy megfelelj egy adott hejzetbe képes leszel rá hogy helyt álj és nem csak várakozol! a lapátok,állapotuk,törött stb..:az eszköz is meg lesz hozzá de nem mindegy meiket választod érdemes lesz elgondolkodni hogy hogyan dönts amikor ott lessz az ideje.Nehéznemk fogod érezni a helyzetett.A pitonos rész a varázslat: az esemény hirtelen fog történni ami rosszul fog érinteni ami elöl nem lehet elbújni de nem hatalmasodik el a baj mert megusztad az átkot.Tükörbe nézés: magadban is kell keresni a hibát mert lehet nem látod jól sajátmagad(tetteid,viselkedés)ebböl is lehet gondod.Fogas rész: bánatosan érzed majd magad a rossz dolgok miatt utalhat a kimondott szavakra is amelyek nem jók.A barát és hogy nem buktál le a fogaddal: lesz segitséged.Hazaérés: Hazaértél tehát biztonságba leszel anyukád megvolt ijedve ez érthető.(még ha csak álom is) Az hog apukád nevetett az jó jel azt jelenti hogy ha rosz is az adott hejzet nincs akkora gond és minden rendben lesz!Összegezve: Valami történni fog a közel jövőben ami nem lessz kellemes de talán elkerülhető ha megpróbálsz jobban odafigyelni a dolgokra a körülötted lévő történésekre emberekre szavakra.
Én így értelmeztem az álmod!
Minden jót!
/Bettina Swan/
nem tom mi , de érdekes volt !:))
(köszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!