Mi volt az eddigi legrosszabb és legjobb álmod?
Az én legrosszabb álmom már vagy 10 éves, de még mindig tisztán emlékszem rá. Halálos beteg voltam, és a nagyanyám (akit egyébként az életben is gyűlölök) meglátogatott. Ekkor elkapta a betegségemet. Ő meghalt, én viszont meggyógyultam. De a nagyanyám visszajárt kísérteni engem. Akárhova bújtam, mindenhol megjelent. Ha elrejtőztem egy fa mögé, a fa átváltozott a nagyanyámmá, ha sírva odarohantam anyához, ő pedig felvett a karjába, akkor ő változott át. Egyfolytában ott volt mindenhol, és meg akart ölni. Óvodás lehettem, szóval elég sokáig féltem ettől az álomtól. :S
Egyébként van egy másik álom is, ami elég szörnyű volt, de ez nem olyan régi, kb. fél éves, nem is hagyott bennem akkora nyomot. Az volt a lényege, hogy egy elhagyatott telekre tévedtem (az utca végén álló házba, ahol amúgy pont a fent említett nagymamám él), és nem tudtam kijutni onnan. Volt egy nagy kereszt, amire egy fekete hajú nő holtteste volt kiszögezve. Mindent benőtt a gaz, ijesztő hely volt, nem olyan, mint valójában. Elindultam szétnézni. Minden tele volt ijesztő dolgokkal, nem is tudom mikkel, de nagyon féltem. Valahogy megtudtam, hogy az a nő egy gyilkos volt. Amikor próbáltam kijutni a telekről, láttam apámat, de ő nem hallott engem. Utána sikerült kijutnom, utánarohantam, de nem látott és nem hallott, csak valami testetlen gondolat voltam. :\ Erről a nőről álmodtam mást is, akkor a nevét is tudtam (valami Lynn Lee...). Akkor egy mocsár féleségben találtam meg a holttestét. Erről ennyit. :)
A legjobb álmom valami gyönyörűséges volt. Egy múzeumba vagy hova mentem be, óriási épület volt. Nagy csigalépcső vezetett felfelé. Mindenhol különös dolgok voltak. Amikor felértem a tetejére, körülöttem rengeteg növény volt, óriási, színes pillangók, madarak, fények. Varázslatos volt. :)
Most meséljetek ti! :)
16L
Tök jó, ha álmodban is ennyire tudsz gondolkodni. Ez jó jel. :)
Húú, én nem is tudom mit tennék, ha a valóságban látnám meghalni a szeretteimet, és egyedüliként túlélném. Valószínűleg mennék is utánuk. :S
Legrosszabb: Kisgyerekként azt álmodtam, hogy édesanyám boszorkánnyá változik, és seprűn repked a többi boszorkánnyal és gonosz lesz.
A másik, az hogy hugommal játszunk, egy magas faépítményre mászunk és ő lezuhan.
A jó mikor tudok repülni.
(valamiért a rosszak jobban megmaradnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!