Mit jelentenek ezek az álmok? (lent)
Este azt álmodtam, hogy egy ismerősöm, akit csak msn, és fészről ismerek, de már régóta, azt írja msn-en, hogy találkozzunk.. azt mondta múltkor, hogy még nem akar.. az álomban meg igen. Ez mit jelenthet?
A másik meg, hogy 3 cigány körbeállt az utcán, én meg valamilyen oknál fogva, az egyiket fejenk*rtam egy majonézes üveggel XDDDDDDDDD (Nemértem hogy jött ez össze xDDDD) aztánmeg a másikat hasbarúgtam, a 3.-at meg torkon térdeltem XD De hogy hogyan, azt ne kérdezze senki.... :D Én sem értem... ennek mi az értelme?XDDD
Azért valamennyire értelmes válaszokat is adjatok... :DDD
XD Hát én szeretnék vele talizni.. de volt már olyan álmom, ami valóra is vállt :)
Remélem, ez ilyen félálom... a lányos része beválik, a cigányos meg nem :D XD
Az első álomhoz:
A tudatalattidban már megjelenik a vágyad h találkozz vele ez teljesen egyértelmű habár ő a valóságban nem akar álmodban mindez valóra válik.
A második álom:
Teljes mértékben összefüggésben van az elsővel.A cigány mint álommotívum vigaszságot jelez viszont a te esetedben azt mutatja, hogy vigyáznod kell az értékeidre mert veszélyben vannak,a lelki értékeid nehezebben óvhatóak, az érzelmek könnyen elrabolhatóak.
Tehát:Ha találkozol is az illetővel a valóságban ne éld bele magad mindenbe az első alkalom után mert könnyen csalódhatsz!
Remélem tudtam segíteni!
Márk: Akciófilmből nem engedek!!! :D Tali meg remélem lesz! :)
Utolsó:
Igen, sokat segítettél. Köszönöm a pontos leírást. :)
Én csak azt a majonézes üveget nemértem, amivel fejbevágtam a támadót XDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!