Mit jelenthet ez az álom szerintetek?
kicsit nehéz belekezdeni :) mindig is volt egy szerelmem inkább plátói... de volt barátom közben de soha nem tudtam elfelejteni.
az álmom a suliban kezdődött, éppen van barátom,és szeretem is..de megint csak a plátói szerelmemet bámultam a szünetben. aztán valahogy a bejáratnál találtam magam. az exem akart velem találkozni.. ( vele azért szakítottam egy éve kb. mert állandóan a másik fiúra gondoltam) el is mentünk suli után beszélgetni.. a mostani párom ezt látta.. és elkezdtek verekedni .közben a plátói szerelmem ott várt engem a sarkon. aztán ő is oda jött .. vele elkezdtem kiabálni..meg ő is velem, mindent a fejéhez vágtam, hogy mennyire szeretem. ő pedig elmondta hogy mennyire bántja a dolog hogy mással járok.
ez azért furcsa.. mert nem rég a barátommal sétáltam ő pedig elment mellettünk biciklivel, és köszönni se köszönt..( pedig eléggé ismerjük egymást)
lehet nincs sok jelentősége ennek az álomnak..de számomra nagyon fontos.. ezért kérlek.. ha valaki csak hülyeséget akarna írni..az most ne tegye. köszönöm
amúgy annak a fiúnak akit nagyon szeretek már kb másfél éve,éppen van barátnője, de csak azután lett miután nekem is lett barátom. de amúgy ő tudja hogy én szeretem... vagy szerinte már csak szerettem.és amúgy sokat találkozgattunk...
Sajnos az én párom is sokat álmodik másról,ez nekem nagyon fáj.:( Nézd.. az álmaidat nem tudod irányítani,nyilván ezek szerint neked még szükséged van másra,talán nem a mostani párodra,hanem a plátói szerelmedre.És félek,hogy ugyanez van az én párommal is.Hogy neked mit tanácsolok?:/ számolj el az érzelmeiddel,hogy melyikőjüket szereted.
Szerintem te nem vagy boldog.:/ és a páromnak is ugyanezt mondtam.Amennyire fájt a páromtól ez a dolog,annyira fog a barátodnak is ez fájni,ha elmondanád..vagy fájt vagy én nem is tudom.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!